Gyönyörű kamasz lett Tom Cruise és Katie Holmes lánya - Surit fodros ruhában kapták le a fotósok
Suri Cruise gyönyörű nagylány lett.

suri-cruise-fodros-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Suri Cruise születése annak idején komoly médiavisszhangot váltott ki, és nem csak azért, mert két szupersztár, Tom Cruise és Katie Holmes házasságából született meg, hanem azért, mert akkoriban még egyáltalán nem volt divat kacifántos nevet adni a sztárcsemetéknek, így a rajongók nem tudták, mit kezdjenek a héber eredetű névvel, ami egyébként hercegnőt jelent.

Így néz ki ma Suri Cruise

A most 13 éves lány sokáig apuci szeme fénye volt, azonban a válás óta egyáltalán nem is érdeklődik Suri felől. Ennek az oka a szcientológia egyházra vezethető vissza, ugyanis a váláskor Katie Holmest kitagadták a közösségből, és nemkívánatos személynek bélyegezték meg, és mivel ő neveli a kislányt, így Suri is ez alá a kategória alá esett a szemükben. 

A mélyen hívő Tom Cruise így fájó szívvel bár, de elengedte a lányát, és helyette inkább a Nicole Kidmannel való házassága során adoptált gyermekeire, Isabellára és Connorra koncentrál, akik viszont továbbra is az egyház tagjai maradtak. Surinak először nagyon nehéz volt elfogadni az apja döntését, Katie Holmes elmondása alapján sokszor kereste telefonon az édesapját - de hiába.

Ennek ellenére szerencsére kiegyensúlyozott nagylány lett, hála az anyukája nevelésének. Kicsinek híres volt a hatalmas hisztirohamairól, de manapság meg nem mondanánk, hogy valaha problémás kislány volt, hiszen nagyon jól nevelt, okos és bájos teremtés. Apaképnek pedig ott van neki Jamie Foxx, aki maga is édesapa, és aki már hat éve alkot egy párt Homesszal.

Surit és édesanyját a hétvégén New York-i otthonuktól nem messze kapták le a fotósok, ahogy megpróbáltak leinteni egy taxit. Suri egy gyönyörű, fodros, vajszínű ruhát viselt, ami remekül állt rajta - nagylányos volt, de egyáltalán nem kihívó vagy sokat mutató. Úgy tűnik, hogy a rózsaszín darabok iránt érzett szerelme is megmaradt, hiszen a cipője ebben a színben pompázott.

Ő Suri féltestvére, Isabella

Képeken mutatjuk Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott lányát, a 26 éves Isabellát.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük