Gyönyörű kamasz lett Tom Cruise és Katie Holmes kislányából - Surit virágos ruhában kapták le
A Broadwayn készült róla és édesanyjáról közös fotó.

suri-cruise-broadway-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Katie Holmes lánya egyre nagyobb és szebb lesz - az egykori hisztis kislány gyönyörű kamasz lánnyá cseperedett az évek során. Suri Cruise korábban kiköpött édesanyja volt, azonban az utóbbi időben sokkal inkább híres apjára kezdett el hasonlítani.

Ilyen szép kamasz lett Suri

Tegnap Katie Holmes úgy döntött, hogy ismét csempész egy kis kultúrát lánya életébe, ezért elvitte őt a Broadwayre, a Moulin Rouge című világhírű darabra. Suri nagyon örült a programnak, hiszen az már korábban kiderült róla, hogy nagy színházrajongó, és a musicaleket kifejezetten szereti.

A Dawson és a haverok sorozat egykori színésznője egy igazán bohém, patchwork hatású Zimmermann-kreációban érkezett a színházba, míg Suri a szokásos, lányos stílusának megfelelő, rózsaszín, virágmintás darabban jelent meg. A rózsaszín gyerekkora óta nagy kedvence, ezért nem meglepő, hogy ismét erre a romantikus színre esett a választása.

Múlt héten is egy rózsaszín egyberuhában kapták le a lesifotósok New York-i otthonától nem messze. Azokon a fotókon még jobban látszott, hogy mennyire emlékeztet Tom Cruise-ra, az arca szinte éppen olyan, mint a színészé volt még fiatal korában. Sajnos a sztárnak erről fogalma sincs, ugyanis már több mint hat esztendeje nem látta a lányát - Katie Holmes egyedül neveli őt.

Ezért nem látogatja Tom Cruise Surit

A színész egyik ismerőse szólalt fel - elárulta, hogy Tom Cruise miért szakított meg minden kapcsolatot a kislányával. Elképesztő az ok!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük