Nem titkolózik tovább! A közkedvelt műsorvezető nyíltan vállalja másságát

Nyíltan vállalja másságát a műsorvezető, aki azt is elmesélte, hogyan vallotta be a szüleinek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fergeteges humoráról is híres műsorvezető, Sue Perkins elárulta: élete legnehezebb napja volt, amikor szüleinek bevallotta, leszbikus.

A britek nagy kedvence már régóta küzdött belső démonaival, mire is önmagának is be merte ismerni, nem a férfiakhoz vonzódik.

A család fekete báránya

A műsorvezető elmondta, mindig is azt érezte, ő a "család aberrált fekete báránya", ám nem titkolhatta tovább a szülei előtt, miért nincs férfi az életében. Meglepetésére a szülei megértően fogadták, hiszen számukra az a fontos, hogy a lányuk boldog legyen.

- Nagyon izgultam, hogyan is mondjam el nekik és mit fognak szólni hozzá. De így visszagondolva semmivel sem volt kínosabb, mintha bevallottam volna, hogy már nem vagyok szűz és szoktam szexelni - mondta.

Az íróként is elismert Perkins sorozatot is írt egy állatorvos lányról, aki leszbikus és az életén keresztül mutatja be a nehézségeket és sztereotípiákat, amik a homoszexuális embereket érik.

- Tudjátok, az, hogy leszbikus vagyok, csak a 47. legérdekesebb dolog bennem - vallja.

A műsorvezető társával gyanúsították meg

A műsorvezető úgy tartja, az lenne egy ideális világ, ha nem kellene nyilatkozatot tenni a nemi identitásról és ha az embereket nem érdekelné, hogy a másik éppen milyen nemű emberrel randizik.

A 43 éves sztár egy évvel ezelőtt szakított szerelmével, akivel nyolc évig élt együtt. Most hírbe hozták műsorvezető társával, a 44 éves Mel Giedroyc, akivel egy főzőműsort vezetnek. Ám Perkins cáfolta ezeket a pletykákat, mint mondta, csak nagyon jó barátok, Giedroyc férjnél van és két gyermek édesanyja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Már 18 éves korunk óta ismerjük egymást. A köztünk lévő kapcsolat nagyon mély, túlmutat a barátságon. Ő a családom. El sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Azt hiszem, az a barátságunk titka, hogy minden helyzetben ott voltunk a egymásnak, pontosan láttuk a másikat és szakítottunk időt egy beszélgetésre - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük