Ismét széttárta combjait Sharon Stone
Retusálatlan fotókkal
A hollywoodi szépség most már le sem tagadhatja, hogy imádja mutogatni bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1992-ben, a híres-hírhedt Elemi ösztön című erotikától sem mentes thriller bemutatóján nagy port vert fel az azóta klasszikusként említett lábszéttárós jelenet.


Valószínűleg sokak buja emlékezetében él, amikor a Stone által alakított gyilkos, akkor még gyanúsítottként, szembefordul az őt kihallgató rendőrökkel, majd szép lassan szétnyitja combjait, egyértelművé téve minden nézőnek, hogy bizony még az intim részeken sincs takargatnivalója.

A jelenetet azóta számtalan más filmben lemásolták, és a színésznő egyszeriben szexszimbólummá nőtte ki magát, melynek lépten-nyomon igyekszik is megfelelni.

Itt a bugyi, hol a bugyi?

Bár annak idején azt nyilatkozta, nem gondolta, hogy a bővérű rész végül benne marad a moziban, más források szerint igenis tisztában volt vele, sőt, ő maga hajította a rendező arcába alsóneműjét, hogy felőle mehet a dolog.

A mostani villantása az utóbbi állítást teszi hihetőbbé – a Cannes-ba meghívott sztár a jelek szerint felhőtlenül élvezte a francia Riviéra minden kincsét: a napfényt, a tengert, a jó levegőt, ráadásul egy titokzatos ősz hajú férfiúval is ölelkezve látták a 2004-es válása után szingli szőkeséget.

Ám a kacér összebújás semmi volt ahhoz képest, amit később Stone megmutatott önmagából – a hölgy ugyanis, miközben motorcsónakról átszállt lovagja jachtjára, a lépéshez kénytelen volt szélesre tárni lábait, így engedvén, akaratlanul is, bepillantást szoknyája alá.

Első pillantásra az ember levegőért kapkod a képek láttán, hiszen úgy tűnik, mintha élőben is megelevenedett volna a hírhedt filmbéli jelenet, ám ha közelebbről megszemléljük a lesifotókat, akkor látható, hogy a színésznő combja között parányi testszínű alsónemű is feszül.

Sharon Stone egyébként a No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos című dokumentumfilm bemutatójára érkezett a francia filmfővárosba, mely Zsigmond Vilmos és Kovács László magyar származású operatőröknek állít emléket.

Zsigmond Vilmos nevéhez fűződik többek között a Bérgyilkosok, a Fekete dália és a Kasszandra álma fényképezése, míg a tavaly elhunyt Kovács László munkáját dicséri például a Közös többszörös, az Álljon meg a nászmenet vagy a Beépített szépség.

Mindenesetre a hollywoodi dívát mostanság cseppet sem érdekli a közvélemény.
- Szeressenek vagy gyűlöljenek – de aki gyűlöl, az, már elnézést, bekaphatja – fogalmazta meg vaskos véleményét.

Ezt is szeretjük