A szexmániás Steven Tylert tönkreteszik a nők
Barátai attól tartanak, fiatal szeretőjével folytatott viharos kapcsolatára végképp rámehet az öregedő zenész egészsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatvanon túl sem képes ellenállni a szex, drogok és rock and roll életforma csábításának Steven Tyler, a legendás Aerosmith (sz)excentrikus énekese.

Csúnya mint az ördög, mégis imádják a nők

A táskaszájú botrányhős nemrégiben azzal sokkolta rajongóit, hogy több mint húsz évig tartó drogmentes időszak után ismét elvonókúrára vonult.

A hivatalos álláspont szerint az énekes a súlyos lábműtéteivel járó fájdalmakat akarja kiheverni a kaliforniai klinikán, a bennfentesek azonban más okokra vezetik vissza a sztár hirtelen leépülését.

Egyesek azt rebesgetik, hogy a rocklegenda az utóbbi években elszenvedett láb- és torokoperációk, valamint a Hepatitis C-vel folytatott hosszú küzdelem nyomán gyógyszerfüggővé vált. Tyler baráti körének nagy része viszont biztos benne, hogy a veterán énekest fiatal barátnőjével folytatott viharos, se vele, se nélküle kapcsolata juttatta az elvonóra.

Szexuális étvágya hatvanon túl is csillapíthatatlan

Tyler és a dögös Erin Brady két éve találtak egymásra, nem sokkal azután, hogy a nőcsábász sztár csaknem két évtizednyi házasság után elvált feleségétől, a divattervező Teresa Barricktól.

Az operációi után lábadozó, idősödő énekes és a partikirálynő Erin kapcsolata a kezdetektől ingatag volt. Parázs veszekedések és hangos botrányok követték egymást, többször is szakítottak, de a csillapíthatatlan szerelmi étvágyú rocklegenda nem tudott végleg lemondani ifjú szeretője kínálta gyönyörökről.

Az excentrikus szexszimbólum világéletében falta a nőket, de barátai szerint egészségügyi problémái miatt egyre kevésbé tudja tartani a nála jóval fiatalabb Erin diktálta tempót.

A Tylerhez legközelebb állók úgy vélik, nagyrészt az ebből fakadó stressz következményei miatt vonult az énekes ismét elvonóra.

Ezt is szeretjük