Már 15 éves! Igéző szépséggé érett Steven Spielberg legkisebb lánya

Steven Spielberg rendező 15 éves lányával jelent meg a vasárnap megrendezett Oscar-gálán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap - illetve nekünk, magyaroknak, valamikor hétfő hajnalban - megkezdődött végre a filmrajongók világszerte várt ünnepe, a 83. Oscar-díjkiosztó.

A 2011. február 27-én megrendezett eseményen tulajdonképpen nem történt semmi rendkívüli, hiszen idén tényleg maximálisan bejött a papírforma.

Bejött a papírforma

Colin Firth és Natalie Portman, ahogy azt sejteni lehetett, hazavihették a legjobb színésznek, illetve színésznőnek járó szobrot, és az sem okozott meglepetést, hogy A király beszéde című dráma győzedelmeskedett a legjobb film kategóriában.

Christian Bale is bizonyára örült, hogy megérte az a néhány - igaz, nyögvenyelősen - adott interjú és vörös szőnyeges parádézás, hiszen végre egy Oscar-szoborral ismerték el, jó színész ő, még ha a bájolgást a háta közepére is kívánja.

Azért persze az idei gála sem telt el kínos, vicces vagy éppen emlékezetes pillanatok nélkül: a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart átvevő Melissa Leo például zavarában még egy rövid káromkodást is megeresztett élő adásban.

A kísérőkre is figyeltek

És hát amellett sem lehet csak úgy elmenni, amikor a műsor házigazdája, James Franco nőnek öltözve jelent meg a színpadon.

A Steven Spielberg oldalán mosolygó hölgyről is bizonyára megindult a találgatás, vajon mit akar egy öregecske direktor csinos, fiatal kísérőjétől. Pedig a leányzó nem volt más, mint Destry Allyn Spielberg, a rendező legkisebb lánykája.

Nem csoda, ha sokan nem ismerik fel, hiszen a 15 éves sztárcsemete ritkán lép a nyilvánosság elé híres papájával, ráadásul egyelőre a hasonlóság sem szembeötlő.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vele együtt egyébként az Oscar-díjas rendező hét gyermeket nevel feleségével, Kate Capshaw-val, ezek között van adoptált és saját gyerkőc is.

Ezt is szeretjük