Steve Jobs legkisebb lányából dögös, szőke nő lett - Fotókon a 21 éves Eve
Steve Jobs legkisebb lánya már 21 éves.

steve-jobs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Jobs, az Apple márka atyja korunk egyik legismertebb és legokosabb üzletembere volt, életéről számtalan életrajzi könyv jelent meg, de filmet is forgattak már róla. Nem csoda, hogy az egész világ gyászolta, amikor 2011 októberében örökre lehunyta a szemeit. Az 56 éves korában elhunyt Jobs négy gyermek édesapja volt, egy fia és három lánya született. Lisa 1978-ban, Reed 1991-ben, Erin 1995-ben, Eve pedig 1998-ban látta meg a napvilágot.

Gyönyörű nő lett Steve Jobs legkisebb lányából

A Jobs család legkisebb tagja is mára felnőtté vált, Eve idén ünnepelte 21. születésnapját. Ahogy az alábbi fotón is látható, gyönyörű nő lett belőle, igazi természetes, szőke szépség.

Eve Jobs jelenleg a Stanford Egyetem hallgatója, érdekesség, hogy ebben az intézményben ismerkedtek meg egymással szülei. Fiatal kora ellenére szép sportolói karriert futott be, versenyszerűen lovagol tinédzser kora óta. Rengeteg díjugrató versenyen részt vett nemcsak hazájában, hanem Kanadában és Angliában is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hallo

Eve Jobs (@evecjobs) által megosztott bejegyzés,

A Business Insider cikke alapján 2016-ban Eve-nek édesanyja vásárolt egy wellington-i rancsot 15 millió dollár értékben, ahol Eve rendszeresen tud gyakorolni lovával, Missy Clarkkal.

- Hosszú időbe telt, hogy be tudjam úgy osztani az időmet, hogy rendesen tudjak koncentrálni a tanulásra, a lovaglásra, de a barátaimmal is tudjam ápolni a kapcsolatot. Az évek alatt sikerült a legjobb módon felállítani egy bizonyos sorrendet az életemben - nyilatkozta 2016-ban egy interjúban, amit az Upper Echelon Academy készített vele.

Az interjúban hozzátette, hogy a sportolás mellett a tanulás a legfontosabb számára, illetve szeretne minél többet utazni.

Eve-ről Steve Jobs hivatalos életrajzi könyvében is van szó, ami 2011-ben jelent meg, és Walter Isaacson a szerzője, aki az Apple vezérigazgatójával készített több mint negyven mélyinterjú alapján írta meg a kötetet. Jobs elmondta legkisebb gyermekéről, hogy egy nagyon erős jellem, nála akaratosabb gyermekkel sosem találkozott még, ezért azzal is viccelődött, hogy Eve-nek nagy esélye van rá, hogy az Apple vezérigazgatója legyen, de még az Egyesült Államok elnökének is el tudja lányát képzelni.

Bill Clinton lánya csúnyácska tini volt, gyönyörű nő lett belőle

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Bill és Hillary Clinton lánya.

Ezt is szeretjük