Steve Jobs 23 éves lánya szőke szépség: Eve modellként dolgozik

Steve Jobs lánya a párizsi divathéten is modellkedett.

steve jobs cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Jobs, az Apple atyja már tíz éve nincs köztünk. Négy gyermek édesapja volt, Lisa 1978-ban született egy régi kapcsolatából. Felesége, Laurene Powell három gyereket szült neki: Reed 1991-ben, Erin 1995-ben és Eve 1998-ban született meg. Legkisebb lánya is már 23 éves, Eve-ből modell lett.

Steve Jobs lánya

Eve 2020-ban kezdte meg modellkarrierjét, a Glossier karácsonyi kampányában szerepelt, a kifutón 2021-ben, Párizsban volt látható életében először, a divathéten dolgozhatott. A modellkedés mellett a Stanford Egyetemen tanul, érdekesség, hogy a szülei is ott ismerkedtek meg. Emellett a lovak nagy szerelmese, profi díjugrató.

- Beleszerettem a lovakba, azért űzöm ezt a sportot, mert imádom őket. Már egészen kicsi koromtól elbűvöltek ezek az állatok, mindig körülöttük akartam lenni, és szerettem volna velük foglalkozni - nyilatkozta az Efe.com oldalnak adott interjújában.

A szőke szépségről valószínűleg a jövőben még fogunk hallani, hiszen édesapjához hasonlóan ő is nagyon ambiciózus és érdeklődő jellem. Képes összeállításunkban Steve Jobs lányáról nézegethetsz fotókat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük