Mit szól ehhez a barátnője? Ezzel a szőke nővel enyelgett a szexi színész
Kínos!
Stephen Dorff nem fogta vissza magát, Tara Reiddel flörtölt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stephen Dorff éppen a barátnőjével nyaralt Saint Tropez-ban, de ez kicsit sem zavarta abban, hogy időközben az Amerikai pite sztárjával is flörtöljön kicsit.

Az esetet persze egyikük sem gondolta komolyan, hiszen a két sztár évek óta jó barátságot ápol, sőt, a színésznő új pasijával, Joshua Darvallal érkezett a francia tengerparti városkába, majd négyesben mentek bulizni egy jachtra.

Lenyúlta Jared Leto nőjét

Dorff jelenlegi barátnője ugyanis nem más, mint a dán modell-színésznő, Katharina Damm, aki 2011 nyarán még a 30 Seconds to Mars énekesével, Jared Letóval romantikázott - pont a Saint Tropez-i tengerparton.

Egyébként is a szakmabeli csajok a gyengéi: a mostanában többnyire csak epizódszerepeket kapó sztár az elmúlt évtizedben olyan színésznőkkel alkotott rövidebb-hosszabb ideig egy párt, mint Milla Jovovich, Reese Witherspoon, Pamela Anderson vagy a bájos mosolyú Jennifer Love Hewitt.

Sőt, Britney Spears Everytime című videoklipjének forgatásán állítólag még a pophercegnővel is megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni, ő azonban ekkor már egyik táncosával, Kevin Federline-nal járt.

Kiütötték a nyeregből a fiatalok

A 38 éves egykori macsó olyan feltörekvő fiatal szupersztárok oldalán játszik friss filmjeiben, mint Dakota Fanning vagy a Bosszúállókból ismert Chris Evans.

A színész egyébként a 2013-ban a moziba kerülő, A jégember című alkotással akar visszatérni az A-listás színészek közé, amelyben egy családszerető bérgyilkos öccsét alakítja majd James Franco és Winona Ryder mellett.

Dorffnak a testét illetően sincs szégyellnivalója. A fürdőzős képek tanúsága szerint még mindig remekül néz ki, és néhány évet le is tagadhat a korából.

Ezt is szeretjük