Bevallotta! Évekig hánytatta magát Stephanie Pratt
Stephanie Pratt saját bevallása szerint azért lett súlyos beteg, mert csontos lányokkal kellett együtt szerepelnie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Stephanie Pratt, a The Hills című valóságshow egyik népszerű sztárja idén nyáron vallott először őszintén az életét megkeserítő bulímiáról.

A 23 éves celeblány a US Weekly magazinnak adott interjújában kendőzetlenül beismerte, hogy volt idő, amikor utálta a saját testét, és titokban hánytatta magát.

Egyetlen jelenet borította ki

Pratt saját elmondása szerint hatalmas nyomást jelentett számára az, hogy különösen vékony lányokkal kellett együtt dolgoznia az MTV hatalmas nézettséggel büszkélkedő műsorában.

2007-ben kezdett el ötezer kalóriányi ételt magába tömni, majd megszabadulni tőle, miután megnézte egy jelenetét, melyet Lauren Conraddal közösen forgatott:

- Kikészültem. Emlékszem, egyszerűen nem hittem el, milyen méretesnek tűntem, amint Lauren mellett sétáltam a jelenetben.

A producerek sosem erőltették a fogyást, de nagyon zavaró volt csontos csajokkal dolgozni – osztotta meg emlékeit a nyilvánossággal a feltörekvő híresség.

További kínos pillanatok

A kellemetlenségek azonban ezzel még korántsem értek véget.

Pratt elmondta azt is, hogy amikor egyik alkalommal Hawaii szigetén forgattak, megkérdezte kolléganőjét, Audrina Patridge-t, magán hagyja-e a felsőjét vagy sem, Patridge pedig azt javasolta, hogy ne vegye le magáról a ruhadarabot.Pratt a közelmúltban megint a címlapokra került. 2009. október 18-án ugyanis letartóztatták ittas vezetésért, ezt követően pedig fogdába szállították, ahonnan néhány órával később ötezer dolláros bírság fejében engedték ki. A TMZ értesülései szerint baleset nem történt.
Ezt is szeretjük