Sorozatgyilkos áldozata lett Star Stowe playmate
Star Stowe ünnepelt playmate-ből hamarosan lecsúszott alkoholistává lett, akit végül egy bokorban ért a végzet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellen Louise Maligo azt hitte, megütötte a főnyereményt, amikor Star Stowe művésznéven bekerült a Playboy-ba, és 1977 februárjában a hónap nyuszilányaként pózolhatott kacéran a híres férfimagazinban.


Az élet azonban mást tartogatott számára - szinte hónapra pontosan húsz évvel később, 1997 márciusában tragikus véget ért az egykor szépreményű szőkeség élete.

Az 1956-os születésű Stowe már gyermekkorában elhatározta, hogy hírnevet szerez magának. Eleinte Las Vegasban próbálkozott táncosként, majd Los Angeles-i klubokban folytatta ugyanazt.

Végül valóban a táncnak köszönhette, hogy rámosolygott a szerencse - egy műsora révén fedezték fel a bájos arcú lányt, és kérték fel modellnek a Playboy-hoz.

Félresiklott az élete

Miután megmutatta a benne rejlő, egyszerre kislányosan kacér és szajhásan buja nőt, partiról partira hívták a hírességek.

Együtt bulizott Elton Johnnal Hugh Hefnernél, és összeismerkedett Gene Simmonsszal, a Kiss basszusgitárosával, akivel rövid ideig viszonyt is folytattak.

Ám hirtelen elromlott valami, amiről sosem beszélt - mindenesetre még 1977-ben hirtelen férjhez ment Peter Maligóhoz, és hamarosan megszületett fia, Michael. Stowe azonban nem adta fel az álmát, mindenáron vágyott a sikerre. 1986-ban Fort Lauderdale-be ment, és különféle klubokban vállalt fellépést. Amikor kisfia hatéves lett, úgy vélte, a nagyanyjánál jobb helye lenne - házassága időközben tönkrement -, de folyamatosan tartotta vele a kapcsolatot.

Bárhogy is próbálkozott, nem sikerült elismert táncossá válnia, így egyre lejjebb csúszott az alkohol, a drogok és a prostitúció poklában. 1991-ben úgy tűnt, talán van kiút. Megismerkedett egy férfival, akinek a kedvéért új életet kezdett: összeköltöztek, és Stow igazi háziasszonyként gondoskodott róla. Öt évig éltek együtt, ám 1996 augusztusában szakítottak. Nem sokra rá Stowe ismét drogos prostiként rótta az utcákat. Halála előtt két héttel beszélt utoljára a fiával, de önpusztító életmódja nem jött szóba.Holttestére 1997 márciusában találtak egy bokorban. A rendőrség feltételezése szerint felszedték az utcán, megölték, és végül a bokrok közé dobták félmeztelen testét. A hatóságok azt sem zárták ki, hogy ugyanaz a gyilkos végzett vele, mint két héttel azt megelőzően egy Sandra Kay Walters nevű prostituálttal. A 32 éves nő hasonlóan halt meg, ráadásul külsőleg is emlékeztetett az egykori nyuszilányra. Star Stowe mindössze negyven évet élt.
Ezt is szeretjük