40 év alatt ennyit változtak a Star Wars főszereplői - Közös fotón pózolnak

1977-ben mutatták be az Egy új remény című filmet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Star Wars-filmek 40. születésnapjára a kultfilm főszereplői készítettek egy közös fotót magukról az orlandói 40 Years Of Star Wars kiállításon.

Leia hercegnő sajnos már nem pózolhat a fotón

Carrie Fisher már nem élhette meg az ikonikus sci-fi évfordulóját, tavaly karácsonykor ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt, így lányát, Billie Lourdot kérték meg, hogy helyettesítse édesanyját a képen.

Billie boldogan mondott igent, hiszen ő is a Star Wars família tagja: Az ébredő Erő című filmben ő is kapott egy kisebb szerepet. A fotón a Han Solót alakító Harrison Ford, a film producere, Kathleen Kennedy, a rendező George Lucas, Carrie lánya, Billie Lourd és a Luke Skywalkert megszemélyesítő Mark Hamill láthatók.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük