Stallone tényleg utálta Schwarzeneggert! Most végre azt is elárulta, mi volt az oka
Sylvester Stallone a New York Postnak mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most aztán kiderült, amit pletykáltak már évtizedek óta: a két veterán akcióhős, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger tényleg ki nem állhatták egymást a nyolcvanas években, amikor a karrierjük felfutóban volt.

Stallone most a New York Postnak idézte fel, hogy milyen érzés volt állandóan egy versenytárs mellett dolgozni.

- Szerintem mindenkinek az ismeretségi körében akad olyan személy, akit legszívesebben megfojtana minden egyes nap. Na, hát én is így éreztem Arnold iránt, a végén már nem is beszéltünk, és nem bírtunk meglenni egy szobában - mesélte a Rambo és Rocky filmek 68 éves sztárja.

- Mindketten kezdők voltunk, nagyon akartuk ezt a filmes dolgot - bár szerintem én kezdtem előbb - és hajtott minket a versenyszellem - fűzte hozzá.

Azt is elmesélte, hogy a nála egy évvel fiatalabb Schwarzenegger egyszer jól behúzta a csőbe, amikor rávette, hogy szerepeljen az Állj! Vagy lő a mamám! című filmben - mégpedig úgy, hogy megszellőztette, ő maga akarja eljátszani a vígjáték főszerepét. Erre Stallone rögtön rá is harapott, és addig küzdött, amíg övé lett a szerep. A film végül hatalmasat bukott mind a kritikusoknál, mind a pénztáraknál, és rákerült a legrosszabb mozifilmek listájára is.

- Jól átvert! Hiába, mindig is ő volt az okosabb! - ismerte el Stallone a New York Post újságírójának.

Persze azóta már elsimultak az ellentétek, a The Expendables - A feláldozhatók című trilógiában már együtt szerepelnek és veszik fel a harcot a rosszfiúk ellen.

A The Expendables sztárjai gyerekként

Nézd meg az akcióhősök cuki fotóit, ahogy csak az anyukájuk látta őket!

Ezt is szeretjük