Váratlanul kibuggyant bikinijéből a színésznő melle
Merész képek
A szőke celeb egy fotózás során tette közszemlére mellét, a villantás miatt pedig nem igazán zavartatta magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Monkot a közelmúltban kapták lencsevégre egy tengerparti fotózás során. A népszerű 29 éves színésznő lenyűgözően festett fekete fürdőruhájában, pózolás közben pedig akarva-akaratlanul sikerült közszemlére tennie jobb mellbimbóját! A brit születésű, ám Ausztráliában a Bardot együttes énekesnőjeként befutott celebmaca azonban nem nagyon zavartatta magát a villantás miatt, és fesztelenül igazította meg félrecsúszott bikinijét.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Monk nem tartozik a túlzottan reflektorfényfüggő hírességek közé, de egy-egy villantás mindig jól jön, ha a showbiznisz világában valaki fel akarja hívni magára a figyelmet.

Monknak pedig semmi oka aggodalomra, formás idomai ugyanis bikavadítóan festenek, még akkor is, ha mellei a rossznyelvek szerint a plasztikai sebészeket dicsérik.

Falja a pasikat

Nem véletlen, hogy az énekesnőből színésznővé avanzsált szőkeség magánéletét évek óta nagy figyelemmel kíséri a sajtó. Intim viszony fűzte többek között Jude Law-hoz, 2006-ban pedig Benji Maddennel szűrte össze a levet, ám 2008 januárjában szakításukról számoltak be a lapok.

Az ügynökével is kavart

2008. február 12-én aztán saját sidney-i ügynökével, Yoon Kimmel hozták hírbe, három hónappal később pedig Ryan Secreast amerikai tévés fejét csavarta el. Ám a jelek szerint egyikük sem lehetett az igazi, augusztus közepén ugyanis arról érkeztek hírek, hogy Sophie Hollywood egyik leggazdagabb zenei producerével, Russell Simmonsszal melegedett össze.

A párt a Becstelen brigantyk premierje után a nyugat-hollywoodi Skybar nevezetű szórakozóhelyen látták inni és táncolni, és az egyik szemtanú elmondása szerint túlságosan is közeli barátoknak tűntek viselkedésük alapján.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Simmons a Def Jam tulajdonosa, amely többek között a LL Cool J, a Public Enemy és a Beastie Boys albumait adta ki.

Ezt is szeretjük