A Trónok harca Sansáját szülés után 2 hónappal kapták le: ilyen a teste most
Sophie Turner júliusban hozta világra kislányát, Willát.

sophie-turner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Turner és férje, Joe Jonas 2020 júliusának végén váltak szülőkké, kislányuk a Willa nevet kapta, a pici e hónap végén már negyedéves lesz. A sztárpár az egész terhességet privát módon kezelte, amikor először hozta le a sajtó, hogy a színésznő állapotos, Turner hónapokig direkt nagy méretű pulóvereket hordott, hogy ne látszódjon a kerekedő babapocakja.

A házaspárt ezen a héten együtt fotózták le, éppen újszülött babájukat sétáltatták.

Ilyen Sophie Turner alakja a szülés után

A Trónok harca Sansája egy fekete leggingset és egy szürke felsőt viselt, ahogy a lesifotón is látszik, elképesztő formában van a színésznő. Úgy tűnik, a szerencsés alkatok közé tartozik.

Turner szeptember végén lepte meg a rajongóit, Instagram-oldalára három babapocakos felvételt is feltöltött, amelyek az utolsó trimeszterben készültek róla. Hatalmas sikert aratott a képekkel, többen megjegyezték, milyen gyönyörű volt állapotosan.

Még július végén az Enertainment Tonightnak egy, a párhoz közel álló forrás elmondta, hogy a zenész és a színésznő nem is lehetne most boldogabb, imádják, hogy szülőkké váltak. A világjárvány miatt nagyon figyeltek arra, hogy a terhesség rendben menjen le. A kapcsolatuk is nagyon kiegyensúlyozott, erről Joe Jonas mesélt a SiriusXM rádiónak adott interjújában.

- Tavaly esküdtünk meg, szóval még mindig új helyzet ez számunkra, de élvezzük egymás társaságát. Tiszteljük egymást, és mind a ketten szánunk elég időt saját magunkra is, ez elég fontos - mesélte.

Ő a Trónok harca Tyrionjának felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Peter Dinklage és felesége közös fotóit.

Ezt is szeretjük