A Trónok harca Sansa Starkja volt az egyik legdögösebb a Grammy-gálán

Sophie Turner férje oldalán jelent meg a Grammy-gála vörös szőnyegén.

sophie turner cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A vasárnap esti Grammy-gálán részt vett a sztárvilág krémje, a zenei díjátadót nem hagyhatta ki Joe Jonas énekes és gyönyörű felesége, Sophie Turner sem.

A Trónok harca sztárja, ha a vörös szőnyegre lép, mindig kifogástalan a külseje, természetesen ez most sem volt másképp.

Sophie Turnerről le sem vette a kezét Joe Jonas

A februárban 24. születésnapját ünneplő színésznő volt az egyik legdögösebb sztár vasárnap este. Hosszú combjait mindenki megcsodálhatta Louis Vuitton-szettjében. Fekete lakk magas sarkúja csak még szexisebbé tette az összehatást.

Nem csoda, hogy Joe Jonas büszkén feszített mellette, a vörös szőnyegen több alkalommal is szerelmesen néztek össze. Egyértelműen ők voltak az egyik legelegánsabb sztárpár az eseményen.

Sophie Turner a legendás francia divatháznak több darabját is viselte már az elmúlt években, de ez nem véletlen, hiszen ő a márka egyik nagykövete. 2019 nyarán még a boldogító igent is egy Louis Vuitton-kreációban mondta ki.

Így festett a többi női sztár a Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szettet viselt Heidi Klum, Ariana Grande, Lizzo, Shania Twain vagy éppen Camila Cabello.

Heidi Klum szexi, áttetsző estélyit viselt - Íme, a Grammy-gála legszebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük