A Trónok harca Sansa Starkja volt az egyik legdögösebb a Grammy-gálán
Sophie Turner férje oldalán jelent meg a Grammy-gála vörös szőnyegén.

sophie turner cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vasárnap esti Grammy-gálán részt vett a sztárvilág krémje, a zenei díjátadót nem hagyhatta ki Joe Jonas énekes és gyönyörű felesége, Sophie Turner sem.

A Trónok harca sztárja, ha a vörös szőnyegre lép, mindig kifogástalan a külseje, természetesen ez most sem volt másképp.

Sophie Turnerről le sem vette a kezét Joe Jonas

A februárban 24. születésnapját ünneplő színésznő volt az egyik legdögösebb sztár vasárnap este. Hosszú combjait mindenki megcsodálhatta Louis Vuitton-szettjében. Fekete lakk magas sarkúja csak még szexisebbé tette az összehatást.

Nem csoda, hogy Joe Jonas büszkén feszített mellette, a vörös szőnyegen több alkalommal is szerelmesen néztek össze. Egyértelműen ők voltak az egyik legelegánsabb sztárpár az eseményen.

Sophie Turner a legendás francia divatháznak több darabját is viselte már az elmúlt években, de ez nem véletlen, hiszen ő a márka egyik nagykövete. 2019 nyarán még a boldogító igent is egy Louis Vuitton-kreációban mondta ki.

Így festett a többi női sztár a Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szettet viselt Heidi Klum, Ariana Grande, Lizzo, Shania Twain vagy éppen Camila Cabello.

Ezt is szeretjük