Sophia Loren magyar származású unokáival lépett a vörös szőnyegre: Vittorio 15, Beatrice 10 éves

Sophia Loren két unokája, Vittorio és Beatrice is a vörös szőnyegre lépett.

Sophia Loren unokái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sophia Loren milánói éttermének megnyitóját október 10-én tartották meg a divat fővárosában. A 88 éves olasz dívának több családtagja is részt vett az eseményen: fia, Carlo Ponti Jr. és két magyar származású unokája, a 15 éves Vittorio és a tízéves Beatrice sem hagyta ki ezt a jeles alkalmat.

Sophia Loren az unokáival lépett a vörös szőnyegre

A karmesterként dolgozó Carlo Ponti Jr. és a magyar hegedűművész, Mészáros Andrea a Bécsi Zeneakadémián ismerkedtek meg, 2003-ban történt meg a lánykérés, majd 2004-ben összekötötték az életüket, Budapesten, a bazilikában tartották meg a templomi esküvőjüket, amelyről a magyar sajtó is beszámolt.

Két gyermekük született, Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben látta meg a napvilágot. Fia tehetséges zongorista, Ponti gyakran posztol róla a Facebook-oldalára.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Sophia Loren éttermének megnyitóján.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük