Ő Sophia Loren magyar menye: Andrea 2004-ben házasodott be a családba

Sophia Loren fia, Carlo Ponti Jr. Mészáros Andreát vette feleségül.

Sophia Loren magyar menye
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sophia Loren az egyik legtehetségesebb színésznő a világon, emberek milliói rajonganak az olasz díváért a mai napig. Nemcsak szép karriert, hanem gyönyörű családot is tudhat magáénak.

Csupán 15 éves volt, amikor megismerte élete szerelmét, Carlo Pontit, hamar kialakult a szerelem köztük, így végül összeházasodtak. Két fiuk született: Carlo 1968-ban, Edoardo 1973-ban látta meg a napvilágot. Fiatalabb fiuk a filmezés világában bontakozott ki, filmrendező lett belőle, az idősebbik virtuóz lélekként karmesternek állt. Mind a ketten olyan nőbe szerettek bele, akiknek a szakmája hasonló az övékhez, Edoardo 2007-ben vette el Sasha Alexander színésznőt, Carlo 2004-ben fogadott örök hűséget Mészáros Andrea hegedűművésznek.

Ő Sophia Loren magyar menye

A Blikk megírta, hogy Mészáros Andrea 1998-ban nyert felvételt a Bécsi Zeneakadémiára, ahol Carlo Ponti Jr. magánórákat vett Leopold Hagertől. Miután kialakult a szerelem, pár évvel később a lánykérés is megtörtént 2003-ban. A polgári esküvőjüket szűk családi körben, Genfben tartották meg 2004 augusztusában, egy hónappal később a budapesti Bazilikában is kimondták a boldogító igent. A magyar lány gyönyörű menyasszony volt, ruháját Giorgio Armani tervezte.

Andrea gyönyörű menyasszony volt.
Andrea gyönyörű menyasszony volt.
Fotó: Michel Dufour / Getty Images Hungary

Két gyermeket nevelnek: Vittorio 2007-ben, Beatrice 2012-ben született meg. A házaspár visszafogottan él, ritka, ha a sajtóban nyilatkoznak. Amikor Ponti Jr. 2015-ben hazánkban járt, több sajtóorgánumnak adott interjút, a Life-nak akkor így mesélt a családi életéről.

- Nagyon szerencsésnek tartom magamat, hogy rátaláltam Andreára, és a magyar néphez ilyen közel kerültem. Velem, a külföldivel mindenki nagyon kedves és barátságos. Örülök, hogy a gyermekeim félig magyarok, hogy ehhez a néphez tartoznak, ezzel a mentalitással nőnek fel. Olyan tiszta itt még minden, a becsületnek, a közösség összetartó erejének még van jelentése és ereje.

GettyImages-458885738
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Los Angelesben van az otthonuk, de ha tehetik, akkor természetesen hazalátogatnak. A gyerekeik tudnak magyarul, hiszen Andrea az anyanyelvén kommunikál velük. Vittorio és Beatrice rengeteg szeretetet kapnak nagymamáiktól.

Sophia Loren mind a két fia házasságban él.
Sophia Loren mind a két fia házasságban él.
Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images Hungary

Sophia Loren unokája gyönyörű tinilány

Képes összeállításunkban megnézheted Sophia Loren szép unokáját, Luciát.

Sophia Loren unokája álomszép tinédzser: fotókon a 14 éves Lucia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük