Sophia Loren szexi fehérneműben mutatta meg dús idomait - Ritkán látott fotón az olasz díva
Egy 1965-ös fotó került elő az egykori szexszimbólumról.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorent a világ leggyönyörűbb női közé sorolták. Az olasz színésznő a hatvanas években vált szexszimbólummá, nemcsak az arca, hanem az alakja is tökéletes volt, pont ott kerekedett, ahol kellett. Erről pedig egy régi, ritkán látott felvétel is tanúskodik.

Itt még csak 31 éves volt

Nem csoda, hogy férfiak milliói rajongtak Sophia Lorenért a 60-as években. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő 1965-ben, 31 éves korában egy szexi fehérneműben mutatta meg a bájait. Az alakja akkoriban teltkarcsú volt és nagyon nőies.

sophia-lore-fehérneműben

Sophia Loren több interjújában is hangsúlyozta, hogy imád enni, a finom falatokról pedig nem hajlandó lemondani, még a karcsúság kedvéért sem. "Inkább tésztát eszem és bort iszom, mint hogy nullás legyen a méretem" - szól az egyik aranyköpése. Az étkezés annyira fontos számára, hogy egy szakácskönyve is megjelent Emlékek és receptek címmel. Akkora nagy sikert aratott a kiadványa, hogy több alkalommal is ki kellett adatni.

Még 83 évesen is fantasztikusan néz ki

Sophia Loren kora ellenére még most is remek formában tartja magát, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest az egykori szexszimbólum napjainkban.

Ezt is szeretjük