Sophia Loren menye gyönyörű színésznő: Sasha már 19 éve együtt van Edoardo Pontival

Sophia Loren fia, Edoardo Ponti felesége népszerű színésznő, akivel igazán összeillő párost alkotnak.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sophia Loren nevét mindenki ismeri, az olasz díva három Oscar-díjjal és hét Golden Globe-díjjal büszkélkedhet. Karrierje mellett a magánélete is irigylésre méltó, gyönyörű családot tudhat magáénak.

Szerelmét, a 2007-ben elhunyt Carlo Pontit két fiúval ajándékozta meg. Egyikük a magyar feleséggel büszkélkedő ifj. Carlo Ponti, illetve a szintén házas Edoardo Ponti. Utóbbinak nagyon szép és tehetséges felesége van, akivel már 19 éve vannak együtt.

Sophia Loren menye, Sasha Alexander

Edoardo és az elbűvölő színésznő egy Los Angeles-i filmiskolában ismerkedett meg, bár akkor még nem történt semmi köztük, csak együtt tanultak az egyetemen. Pár évvel később, 2004-ben egy étteremben találkoztak ismét, Ponti odament hozzá, hogy emlékszik-e még rá, nos, a többi már történelem.

A szőke szépség 2007-ben mondta ki a boldogító igent az olasz díva fiának, akitől két gyermeke született. Lányuk, Lucia 2006-ban jött a világra, fiuk, Leonardo pedig 2010-ben. Sasha még olaszul is megtanult Sophia Loren kedvéért, hogy meg tudjon szólalni a díva anyanyelvén.

Érdekesség, hogy az ősei szerb bevándorlók voltak. A nézőknek ismerős lehet az NCIS című sorozatból, amelyben Catilin Todd karakterét alakította. Ezenkívül még láthattuk a Született detektívekben is, ahol Maura Isles szerepét formálta meg. 2015-ben a Shameless - Szégyentelenekben tűnt fel mint Helene Runyon.

Karrierje szépen ívelt felfelé, olyan alkotásokhoz adta még a nevét, mint a Dawson és a haverok, a Jóbarátok, Az igenember, a Nem kellesz eléggé és a Derült égből szerelem.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csinos nő Sophia Loren menye, Sasha Alexander.

Nézegess fényképeket Sophia Loren lányunokájáról!

A lány roppant fotogén, ami nem is csoda, hiszen édesanyja és nagymamája is nagyon szép nők. Képes összeállításunkban megnézheted Lucia Ponti képeit.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük