Pedig 2 hónapja szakított! A gyönyörű színésznőt máris eljegyezték
Esküvő lesz
Sofia Vergara ujján egy méretes gyémánt eljegyzési gyűrű díszeleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azok után, hogy Sofia Vergara május elején váratlanul szakított párjával, Nick Loebbel, most egy méretes gyémánt eljegyzési gyűrűvel kapták lencsevégre.

Párizsban andalogtak
Boldogan viseli az eljegyzési gyűrűt

A kolumbiai származású színésznő és az üzletember két évig éltek együtt viharos kapcsolatban.

Rendkívüli születésnap

A gyönyörű sztár már július 10-én egy olyan fotót tett fel a Twitter-oldalára, amelyen a gyűrűt viseli. Az ékszert nem véletlenül kapta az említett napon, akkor töltötte be ugyanis a 40. születésnapját

És hogy ki a szerencsés, aki az ujjára húzhatta az ékszert? A férfi nem más, mint Nick Loeb, akivel két hónapja szakítottak.

Barátaik szerint mindig is nagy hőfokon égtek, kapcsolatukban gyakoriak voltak a veszekedések, a szakítások, majd a nagy egymásra találások. Elkerülhetetlen volt hát egy komolyan gondolt, nagyobb különválás, mint az május elején meg is történt.

Egyesek szerint a férfinak egyre nagyobb terhet jelentett a színésznő növekvő ismertsége és népszerűsége is, valamint az, hogy Vergarát az USA-ban szexi sorozatsztárrá avatták.

Ezúttal sem bírták azonban sokáig egymás nélkül, a US Weekly párhoz közeli forrásai szerint már egy hónappal a szakítás után ismét randizni kezdtek. Nem sokkal ezután pedig komoly döntést hoztak: a férfi megkérte a színésznő kezét, aki igent mondott neki.

Párizsban romantikáztak

A minap Párizs utcáin kapták le a párt, amint kézen fogva, szerelmesen andalogtak, majd egy kávézóban turbékoltak. Barátaik szerint az esküvőt nem fogják sokáig halogatni.

Egyébként mindkettejüknek ez lesz a második házassága. Sofia Vergara 18 évesen gyerekkori szerelméhez ment feleségül, akitől 1992 szeptemberében egy fia született, Manolo. A házaspár egy évvel később elvált.

Ezt is szeretjük