Nem bírt magával! A népszerű tévés élő adásban csókolta fenéken kolléganőjét
Simon Cowell elragadtatásában csókot nyomott zsűritársa popójára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowellt annyira magával ragadta egy produkció az X-Factor válogatóján, hogy fenéken csókolta zsűritársát.

Az ominózus fenékpuszi
Amanda Holdennek nem volt ellenére
Sandra Broadbent
Alesha Dixo, Simon Cowell és  Amanda Holden

Amanda Holden színésznő nem sértődött meg, csak nevetett a váratlan puszin.

Élő adásban csókolta fenéken

Az X-Factor atyja a tehetségkutató szombat esti válogatóján azt követően ragadtatta el magát, hogy egy 71 éves nagyi, Sandra Broadbent előadta az The All Purpose Blues együttes Csókold meg a fenekem, bébi című számát.

Amanda Holden éppen felállt, hogy tánccal fejezze kis, mennyire tetszett neki az idős nő produkciója, amikor zsűritársa meglepte.

- Megcsókoltam a feneked! Tetszett? - kommentálta nevetve Cowell a cuppanóst.

A 42 éves szőke szépség nem sértődött meg, kacagva azt válaszolta: ilyesmi először történt vele.

- Van szexepiled, tele vagy energiával, van benned agresszió és bátorság. Imádon ezt a dalt - hangzott a színésznő értékelése.

Simon Covell sem fukarkodott a dicsérő szavakkal: félelmetes kis tigrisnek nevezte a nagyit, akinek az előadására biztosan emlékezni fog.

Kikezdett már zsűritaggal

Amanda Holden jobb lesz, ha vigyáz, az 53 éves tévés guru ugyanis nemrég egy vendég zsűritaggal, Carmen Electrával szűrte össze a levet.

Amikor Simon Cowellt annak idején megkérdezték, miért éppen az egykori Baywatch-lányt választotta a zsűri tagjának, elég diplomatikusan felelt.

- Ő tűnt a legjobbnak, hiszen neki vannak a legjobb... fogai, amiket valaha is láttam - mondta akkor, némi szünetet hagyva a mondat közepén.

Maga az énekes-színésznő is közzétett olyan képeket, ahol Cowell-lel látható, aki folyton a melleit bámulja. Egyszer viccesen meg is jegyezte a férfinak, hogy a szemeit bizony nem ott találja.

Ezt is szeretjük