Ő maga posztolta az első babafotókat! Az X-Factor mentorának megszületett a kisfia

Megszületett Simon Cowell első gyermeke, Eric.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár megrögzött agglegény hírében állt, és kézzel-lábbal tiltakozott a gyermekáldás ellen, Simon Cowell mégis egy csapásra a világ legbüszkébb apukája lett, amikor kezébe vette kisfiát.

Az X-Factor atyjának és barátnőjének február 14-én este született meg a gyermeke, Eric, vasárnapig azonban nem közöltek róla képeket.

Büszke apa lett

Vasárnap a kis család már el is hagyhatta a kórházat, Simon Cowell pedig büszkeségtől dagadva kezdte posztolgatni a képeket a babáról. A kisfiú a médiamogul 1999-ben elhunyt édesapjáról kapta a nevét, és ahogy Cowell fogalmazott, már most is igazán jóképű.

- Nem is tudtam, hogy létezhet ennyi szeretet és büszkeség, mint amit most érzek - írta az egyik kép mellé.

Mint ismert, 2013. augusztus legelején robbant a bomba, miszerint Simon Cowell legjobb barátja feleségével szűrte össze a levet. Akkor még szó sem volt szerelemről vagy közös jövőről, sőt, a tehetségkutató műsorok atyja kerekperec kijelentette, hogy nem szeretne gyereket. Amikor azonban kiderült, hogy a 36 éves Lauren Silverman várandós, már nem volt mit tenni.

A nő elújságolta, hogy az 54 éves üzletember majd elveszi feleségül a gyerek miatt, ám akkor még ezt mindenki kétségbe vonta, sőt, sokan azt is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán elismeri az apaságot. Ahogy azonban egyszer Simon Cowell nyilatkozta, édesanyja álma válna valóra azzal, ha nagymama lehetne, így fel sem merült benne, hogy semmibe vegye a saját gyerekét.

Arculcsapás a volt menyasszonynak

Ez szinte arculcsapásként érte a mogul volt menyasszonyát, Sinittát, aki nem tudta tovább magában tartani fájdalmát, és kitálalt a lapoknak. Ahogy a 49 éves énekesnő elmondta, míg együtt voltak, gyakran összejártak a Silverman házaspárral, és egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy a nő szerelmes lenne Cowellbe.

Elszörnyedtek a kollégái! Az X-Factor sztárja túlzásba vitte a botoxot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt is hozzátette, igazán azért érzi magát mélyen megbántva, mert kapcsolatuk alatt Cowell folyamatosan ágált a gyerek ellen, sőt, amikor az énekesnő teherbe esett, elvitte abortuszra.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az énekesnő azt is bevallotta, valószínűleg annak a műtétnek köszönhetően soha többé nem lehet gyereke. Később ugyanis próbálkozott, négy vetélés és egy termékenységi kezelés után azonban az orvosai azt tanácsolták neki, fogadjon örökbe, ugyanis szülni nem lesz képes.

Ezt is szeretjük