Az X-Factor zsűritagja alig állt meg a lábán - Részegen kapták le a fotósok
Simon Cowell egy díjátadón öntött fel a garatra.

simon-cowell-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell, az X-Factor kitalálója és oszlopos zsűritagja is részt vett a londoni Pride Of Britain Awards-on. Mint minden díjátadó után, természetesen itt is volt afterparty, ahol a vendégek bulizhattak egy jót. A népszerű tévés is kieresztette a gőzt, hajnalig bulizott.

A lesifotósok is lekapták részegen

Az 59 éves sztár szinte alig állt meg a lábán, annyira lerészegedett. A fotósok meg is örökítették, ahogy elhagyta a díjátadó helyszínét, a Grosvenor House Hotelt. Az alábbi Instagram-posztban láthatod a botrányos felvételeket. A kép jobb oldalán megjelenő fehér nyílra kattints, ha szeretnéd a másik fotót is megnézni.

Simon Cowellnek, bár nem ment annyira a járás, azért sikerült eltántorognia a kocsiig, ahol felesége, Lauren Silverman várta. Az egyik szemfüles paparazzo még a kocsiban is le tudta kapni az alkoholmámorban úszó sztárt.

Itt is látszik a tekintetén, hogy túl sokat ivott.
Itt is látszik a tekintetén, hogy túl sokat ivott.

A felesége csak nevetett mellette, így úgy tűnik, jól sikerült az este. Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Simon Cowellt részegen kapták lencsevégre, ráadásul egy időben képes volt csak azért ledönteni egy-egy felest, hogy kreatívabb legyen, ezt pár évvel ezelőtt a Now magazinnak vallotta be.

Ezt is szeretjük