A 42 éves Sienna Miller bikinis fotókon: 3 hónappal a szülés után ilyen az alakja

A színésznő elképesztően néz ki lila fürdőruhájában.

Sienna Miller bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sienna Miller három hónappal ezelőtt adott életet második kislányának. A szülés óta még nagyon kevés idő telt el, mégis fantasztikusan néz ki a róla készült friss fotókon, melyeken 27 éves párjával, Oli Greennel sétál a tengerparton.

Sienna Miller bikiniben

Sienna Miller és párja első közös gyermekeként született meg az a csöppség, aki most három hónapos. A 42 éves színésznő nagyon hamar visszanyerte alakját, hiszen friss fotóin elképesztően néz ki lila bikiniben barátja oldalán - szúrta ki a Daily Mail.

A sztárnak már van egy tízéves lánya, Marlow, akinek Tom Sturridge az édesapja. A 15 évvel fiatalabb Oli Greennel 2021 óta alkotnak egy párt, és januárban jelentették be, hogy szülők lettek. Most Costa Ricán élvezték a napsütést, kéz a kézben sétáltak a tengerparton.

Sienna Millernek nem csak az alakja irigylésre méltó. A színésznő smink nélkül látható a fotókon, természetes szépségét mutatva.

Terhessége még tavaly augusztusban derült ki, később pedig a Vogue-ban mutatta meg babapocakját. Azt is elárulta akkor a magazinnak, hogy ugyan nem tervezték még a babát, lelkileg mégis felkészültebben várja, mint első gyermekét annak idején.

Macaulay Culkin szerelme ilyen karcsú bikiniben: Brenda kétgyerekes édesanya

A színésznő fantasztikusan mutat friss képein.

Elolvasom

Képek: Getty Images

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük