Fotók! Shirley MacLaine ráncos vénasszony lett
Az Oscar-díjas színésznő a legfrissebb fotók tanúsága szerint már nem varratta fel ráncait egy szépészeti klinikán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a korosodó sztárhölgyek többsége előbb szabatja rémmé magát, semmint hogy rajongóik meglássák ráncaikat. Elég csak felidézni például Faye Dunaway ijesztő átalakulását - az elmúlt évek során már-már a felismerhetetlenségig megváltoztak a színésznő vonásai, köszönhetően a sok plasztikai beavatkozásnak.

Shirley MacLaine a hatvanas évek végén és 2008-ban

Shirley MacLaine is minden bizonnyal kés alá feküdt az ezredfordulót követő években, hogy műtéti úton tartsa fiatalon magát. Ezt jól bizonyítják a róla készült fényképek, amelyeken korához képest feltűnően ránctalan és sima az arcbőre.

A 75 éves amerikai színésznőnek éppen ezért sikerült alaposan meglepnie a közvéleményt idén március elején, amikor lencsevégre kapták egy Oscar-gála előtti partira igyekezve a Beverly Hills-i Coldwater Canyon Parkban.

Felhagyott a plasztikáztatással

Warren Beatty nővérének arca ugyanis megdöbbentően ráncos lett, amiből csakis arra következhetünk, hogy a világhírű színésznő úgy döntött, felhagy a plasztikáztatással. Ez pedig mindenképpen példaértékű elhatározás a részéről, hiszen az álomgyárban csak nagyon kevesek képesek méltósággal megöregedni, és büszkén vállalni életkorukat.

Shirley MacLaine-nek pedig minden oka megvan rá, hogy ne izgassa magát a korából adódó tünetek miatt, amelyektől betegesen rettegnek fiatalabb kolléganői. A színésznő ugyanis nemzedéke egyik legtehetségesebbjeként írta be nevét a filmtörténetbe, és számos emlékezetes alakítással ajándékozta meg a mozirajongókat.

Az eredetileg balett-táncosnak készült MacLaine első fontosabb szerepét Alfred Hitchocktól kapta 1955-ben, aki rábízta Bajok Harryvel című filmjének női főszerepét, majd néhány éven belül első Oscar-jelölését is megkapta a Van, aki futva érkezett című filmben nyújtott színészi teljesítményéért.

Csak a nyolcvanas években kapta meg az Oscart

A hatvanas-hetvenes években tucatnyi, ma már klasszikusnak számító moziban szerepelt, amelyek közül a legemlékezetesebbek a Legénylakás, A gyerekek órája vagy az Irma, te édes, ám az Oscar-díjat csak 1983-ban vehette át a Becéző szavak női főszerepéért.

Shirley MacLaine azóta is aktívan forgat, legutóbb például a Valentin-nap című romantikus komédiában találkozhattunk vele.

Ezt is szeretjük