Húsos idomaival is szexi a dundi Sherri Shepherd
Sherri Shepherd már sok kilójától megszabadult, de nem akar tovább fogyni, mert szerinte így is szeretik a pasik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sherri Shepherd a New York-i filmfesztiválon adott interjút, ahol levetítették legújabb, Precious című filmjét. 


A molett humorista és színésznő korábban már nyolc ruhaméretnyi testsúlyfeleslegétől szabadult meg, ám saját bevallása szerint a jövőre nézve egyáltalán nem tervez további fogyást, és a legkevésbé sem kíván egy modellre hasonlítani.

- Igazi nő vagyok. Párnás a karom és a combom, és még így is beindulnak tőlük a pasik.

Nem akarok úgy kinézni, mint Kim Kardashian, hacsak nem kapok én is egy Lamar Odont, mint Khloe – nyilatkozta viccesen Shepherd, aki a legtöbb hollywoodi sztárral ellentétben ducin is jól érzi magát a bőrében.

Egy megrázó filmben láthatjuk majd

Sherrit a Precious című dráma egyik mellékszerepében láthatjuk majd Mariah Carey és Lenny Kravitz oldalán.

A film szívfacsaró módon meséli el egy túlsúlyos kamaszlány szenvedéseit, aki második gyermekét várja, és egy alternatív iskolában próbál új életet kezdeni.

Ennek egyáltalán nem örül erőszakos anyja és kábítószerfüggő apja, ő mégis mindent megtesz boldogsága érdekében.

A film elnyerte a 2009-es Sundance filmfesztivál közönség- és nagydíját, a színészek közül pedig Mo’Nique-ot is díjazták. Shepherdet mellesleg a közelmúltban több alkalommal illették kritikával a showbiznisz ismert egyéniségei.

Egyik alkalommal például Whoopi Goldberg dorgálta meg, amiért Sherri kendőzetlenül beszélt arról, hogy gyakran a szájába teszi a lábát. A 42 éves sztárhölgy azt is beismerte, hogy nem hisz feltétel nélkül az evolúcióban.

Shepherd néhány évig Jeff Tarpley humorista felesége volt, egyetlen közös gyermekük, Jeffrey Charles 2005 áprilisában született, a pár pedig 2007-ben vált el. A színésznő legújabb, Sherri című valóságshow-ját idén októberben kezdte vetíteni az amerikai Life nevezetű tévécsatorna.
Ezt is szeretjük