Pöttöm pasival nyomja Nicollette Sheridan
Nagyon úgy tűnik, hogy bejött a fürdőrucis praktika, szakítás után ugyanis Nicollette Sheridan máris beújított pasi-fronton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicollette Sheridanről nemrég még annak kapcsán írtunk, hogy szakított kedvesével, Michael Boltonnal, és most gőzerővel élete új párját keresi.

Ennek érdekében mindent meg is tett, amit csak lehetett – bőréről látványosan eltűntek a korábban ott virító narancsbőrcsíkok, és a karja is feszesebbnek tűnt, mint azelőtt.

Állítólag félig tréfásan még a baráti körében is közzé tette, ezer dollárt ad annak, aki egy partiképes pasival összehozza. Nos, hogy melyik szerencsés ismerős vághatta zsebre a pénzt, azt nem tudjuk.

Mezítláb is öt centivel magasabb a férfinál

Mindenesetre Sheridan a hírek szerint összemelegedett egy kollégájával, és éppen a szülinapi partiján. A szerepe szerint élveteg szépség ugyanis november 21-én töltötte be 45. életévét, és mi is lehetne szebb ajándék, mint egy vadiúj lovag.

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, eláruljuk, a pasi nem más, mint az alacsony termetű – mindössze 166 cm – David Spade! Hogy ő kicsoda? A 44 éves sztár egykoron a Saturday Night Live humoristájaként tűnt fel, ebből eredően többnyire vicces filmek övezik karrierjének útját.

Spade és Sheridan egyelőre titokban akarják tartani kapcsolatukat, néhány hete még külön-külön érkeztek a szülinapi partinak is helyt adó étterem megnyitójára, majd később elmélyült beszélgetést folytattak egymással.

A bulin azonban már nem voltak ilyen szemérmesek, úgy hírlik, az egyik félreeső bokszban egymásnak estek, ölelgették és csókolgatták egymást, és bár a többiek előtt nem akarták összetartozásukat mutatni, Spade szorosan a szőkeség mellett állt, amikor felvágta a tortát.

A törpehódítónak egyébként augusztusban született gyermeke Jillian Grace Playboy-modelltől.

Ezt is szeretjük