Ő volt Bobby Ewing második felesége: a Dallas Aprilje így fest 62 évesen
Sheree J. Wilson a mai napig filmezik.

sheree-j-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sheree J. Wilson először modellként dolgozott, majd a '80-as évek közepén a filmes karrierjébe is belevágott, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Balhés vakáció, a Bűnözési hullám vagy a Szenzáció a televízióban.

Az 1986-os év elhozta számára az átütő sikert, ugyanis megkapta a Dallas egyik szerepét, ő játszotta el April Stevens karakterét, aki később Bobby Ewing második felesége lett. A szőke szépség 1993-ban a Walker, a texasi kopó sztárja lett, sokan a Chuck Norris főszereplésével elkészült szériából ismerik inkább őt.

Sheree J. Wilson 60 fölött ilyen gyönyörű

26 esztendős volt, amikor 1984-ben megkapta élete első szerepét, a színésznő 2020 decemberében ünnepelte 62. születésnapját, ahogy az alábbi felvételen látható, napjainkban is nagyon szép és elegáns nő.

GettyImages-1160491888
Fotó: Vivien Killilea / Getty Images Hungary

2001-ben ért véget a Walker, a texasi kopó, majd négy évvel később kapott egy egész estés filmet is, amelyben szintén feltűnt Alex Cahill bőrében. A filmezés a mai napig az élete része, 2021-ben jelenik meg a legújabb alkotása, a Flip Turn. Egy produkciós céget is alapított, a Sandalphon Entertainmentet. Igazi üzletasszony, még az Absolute Beauty Solutions név alatt kozmetikai termékeket is a piacra dobott. Számára a bőrápolás alapvetően is nagyon fontos, hiszen színésznőként mindig kifogástalan arccal kell megjelennie a forgatásokon.

- Sok vizet iszom, és mindennap használok naptejet - magyarázta a Womantowoman.tv oldalnak, majd hozzátette, rendszeresen használ hidratálót az arcára, primert, illetve a szeme alá ránctalanító krémet ken.

GettyImages-979781462
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

Ami a magánéletét illeti, volt férjétől, Paul Thomas DeRobbiótól két fia született: Luke 1990 júniusában, Nicolas 1997 augusztusában látta meg a napvilágot. 2004-ben a férfitől elvált, azóta újraházasodott. Vince Morellával 2019-ben keltek egybe.

Ő Patrick Duffy színésznő kedvese

Patrick Duffy a koronavírusnak köszönheti, hogy újra rátalált a szerelem. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotnak együtt.

Ezt is szeretjük