3 gyerek után is szexi nő a 47 éves Sharron Davies
Nem látszik rajta a kora
Sharron Davies, aki olimpiai úszóból lett sportriporter, igazán irigylésre méltó külsővel rendelkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nem látszik rajta, be kell valljuk, Sharron Davies nem mai csirke. 1980-ban, mikor a mai fiatal nemzedék még csak csecsszopó korban volt, ő már olimpiai ezüstöt szerzett Moszkvában, a 400 méteres vegyes váltóban.


Hatévesen kezdett el úszóleckéket venni, két évvel később pedig már rendszeresen járt edzésre. Mindössze 11 évesen rekordidőt úszott a brit nemzeti csapatnak, és akkor sem hagyta abba a kemény tréningeket, amikor mindkét csuklóját eltörte egy balesetben.

Néhány nappal 14. születésnapja előtt utazott ki az 1976-os montreali olimpiára, és bár akkor nem indulhatott a döntőben, mindenki megjegyezte a nevét.

Dressz helyett mikrofon

Azóta Sharron Davies felhagyott a profi sportolással, de azért nem távolodott el teljesen a szakmától. A szépséges sztár ugyanis átült a kamera másik oldalára, és népszerű sportriporterré képezte át magát.

Ám bármilyen szigorúan beszabályozott sportolóéletet is élt sokáig, mindig igyekezett nőnek maradni. És milyen nőnek!

A 2004-es athéni játékok közvetítése közben például többen bírálták - még többen titkon csodálták -, amiért szexis öltözékben csevegett a versenyzőkkel.

A legutóbbi pekingi olimpián pedig nem kevés gondot okozott az operatőröknek, akiknek szinte teljesen bele kellett mászniuk a csinos riporternő arcába, nehogy véletlenül túl nagy betekintést adjanak hívogató dekoltázsába.

Karcsú és szexi - ki hinné róla, hogy időközben három gyermeket is a világra hozott? Elliott és Grace második, Derek Redmonttal kötött házasságából született - az atlétával végül 2000-ben elváltak útjaik. Jelenleg Tony Kingston pilótával él törvényes kapcsolatban, akinek 2007 januárjában egy kisfiút szült mesterséges megtermékenyítés után. Négy évig ugyanis hiába próbálkoztak azzal, hogy a riporternő természetes úton essen teherbe.- Cseppet sem zavar, hogy 43 évesen szültem. Úgy gondolom, jobban nézek ki, mint sok, nálamnál 15 évvel fiatalabb nő. Ráadásul nem én vagyok az egyetlen, aki a negyedik iksz fölött vág bele a babaprojektbe - nyilatkozta akkoriban.
Ezt is szeretjük