Hiába múlt el 56 éves, Sharon Stone még mindig jó nő! Így fotózták le legutóbb
Sharon Stone ebédelni indult a barátaival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone az a sztár, akiről egy ideje még a nők is elismerik, hogy irigylésre méltóan jól néz ki. Mert persze huszonévesen melyik színésznő ne tudna remekül festeni a kamerák előtt, profi sminkkel, rafinált ruhában és tökéletes fénybeállításokkal.

Ám Sharon Stone már elmúlt 50 éves, sőt, az 56. életévét is betöltötte, és még mindig igazi bombázó, ráadásul úgy, hogy láthatóan nincs rágörcsölve a külsejére.

Elfogadta önmagát

Ez pedig elismerést vív ki nemcsak a férfiak, hanem a saját neme körében is.

Elég csak megnézni a szerdán készült fotóit, amikor is éppen a barátaival készült ebédelni.

Ehhez Sharon Stone egy egyszerű, fekete nadrágot és lapos talpú, szintén fekete szandált választott, hogy minél inkább a gyönyörű türkizkék felsőjére terelődjön a figyelem.

Semmi magas sarkakon tipegés vagy szűk ruhában feszengés - mégis tökéletes és nőies volt a megjelenése.

Nem csoda, ha a fiatalabb férfiak is odavannak érte - nemrégiben egy jóképű ismeretlennel kapták le, bár bevallása szerint nincs most állandó kapcsolata.

Nem akar kortalan szépség lenni

- Az az elképzelés, hogy csak a fiatal külső lehet szép vagy vonzó, egyszerűen nem igaz. Én nem akarok kortalan szépség lenni, hanem egy olyan nő, aki mindig a legjobbat hozza ki az adott életkorából, amiben éppen van - vallotta a Shape magazinnak tavaly.

- Egyszer, valamikor negyvenakárhány éves koromban bezárkóztam a fürdőbe egy üveg borral, és azt mondtam magamnak, addig nem jövök ki innen, amíg el nem fogadom a testem olyannak, amilyen. Szerencsére sikerült - fűzte hozzá.

A színésznő idén két új filmet if forgatott: a What About Love-ban Andy Garcia a partnere, a Mothers Day című drámában pedig Christina Riccivel és Susan Sarandonnal játszik.

Sharon Stone a GQ címlapján

Még a fehérneműs fotózást is bevállalta a színésznő nemrég, nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük