Rekordgázsiért vállata! Visszaül a drámakirálynő az X-Factor mentori székébe

Sharon Osbourne rekordgázsiért visszatér mentorként az X-Factorba.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sharon Osbourne rekordgázsiért visszaül az X-Factor mentori székébe a tehetségkutató brit verziójában.

Ozzy Osbourne neje a Daily Mail értesülései szerint 2 millió fontért hajlandó idén nyártól részt venni a produkcióban.

Rekordgázsiért tér vissza

- Sharon ismét X-Factor-zsűritag lesz, már csak napok kérdése, hogy az egyezség  hivatalosan is megköttessen - nyilatkozta egy közeli forrás a Sunday People című lapnak.

2 millió fontos összegről szólnak a pletykák, állítólag ennyiért adta be a derekát. Ha ez igaz, Sharon Osbourne lesz a zenés show történetében legtöbbet kereső mentor. 

Ha a szerződést aláírják, a 60 éves tévésztár hat év után először lesz ismét teljes jogú zsűritag a brit X-Factorban: a nézők utoljára a 2007-es negyedik szériában láthatták ítészként.

2010-ben és 2012-ben vendégszereplőként tűnt csak fel, akkor a mentorok házában segédkezett a kiválasztás során.

A műsor atyja, Simon Cowell mindent megtesz azért, hogy megnyerje magának és a tehetségkutatónak Mrs. O-t, akitől azt várja, növelni fogja a nézettséget, ezáltal pedig a reklámeladást - a produkció ugyanis az utóbbi időben már nem volt valami sikeres.

Drámakirálynő az X-Factorban

Botrányokból és szócsatákból valószínűleg nem lesz hiány, hiszen korábbi ítészkedése idején drámakirálynőnek is hívták Sharon Osbourne-t.

Gyakran összekülönbözött két férfi mentortársával, Simon Cowell-lel és Louis Walshsal, utóbbit egyszer még egy pohár vízzel is nyakon öntötte. 2007-ben leginkább azzal produkált szalagcímeket, hogy rendszeresen a nyilvánosság előtt kapott össze az új zsűritaggal, Dannii Minogue-gal.

A nézettség növeléséhez jelenleg az is jó alap, hogy a legendás álompár, Ozzy és Sharon Osbourne pár hete bejelentették, 30 év után különköltöztek.

Ezt is szeretjük