Erre senki sem számított! 30 év után válik az álompár
Harminc év házasság után a különválás mellett döntött Ozzy és Sharon Osbourne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárvilág egyik legstabilabb házasságának tartották Ozzy és Sharon Osbourne-ét, úgy tűnik, a tündérmesének 30 év után vége.

Együttlétük alatt számos megpróbáltatást átvészeltek, így például a legendás énekes alkohol- és kábítószer-függőségét is, most mégis szétköltöztek.

Rendíthetetlennek tűntek

Közös otthonukból mind a ketten kiköltöztek, a Sötétség ura egy bérelt házban, míg az X-Factor mentora egy szállodában húzta meg magát. Nem hajlandóak beszélni egymással, és már hetek óta nem találkoztak. Azt egyelőre nem tudni, mi vetett véget a megingathatatlannak hitt házasságnak, az ismerősök is csak annyit árultak el, hogy az utóbbi időben folyamatosan veszekedtek.

Állítólag Ozzy Osbourne nem tudta elviselni, hogy felesége karrierje felfelé ível, és félt, hogy a nő egyszer csak elhomályosítja az ő csillogását.

Egy másik barátjuk viszont azt mondta, éppen a tévésztár az, aki egyre féltékenyebb az urára, ugyanis stúdióba vonult, hogy megszervezze a Black Sabbath visszatérését, és ez számára elképzelhetetlen nők nélkül.

A hozzájuk közel állók elmondták, a zenész az utóbbi időben teljesen őrülten viselkedett, többen ezt már a végső leépülésnek tartják. Ozzy Osbourne saját Facebook-oldalán ismerte el, hogy minősíthetetlen, amit az elmúlt időszakban művelt, mindezt pedig a túlzott alkohol- és drogfogyasztás számlájára írta.

Mint a kenyér és a vaj

- Sharon nélkül én mind szakmailag, mind fizikailag halott lennék. Ő volt az első az életemben, aki bátorított, hogy zenéljek, és ő az, aki folyamatosan azért küzd, hogy le tudjak szállni a szerekről. Olyanok vagyunk, mint a kenyér és a vaj. Nem lehetünk meg egymás nélkül - nyilatkozta korábban a 64 éves zenész.

Ha válásra kerül a sor, akkor a férfi kénytelen lesz vagyona nagyobbik felét odaadni volt feleségének, és elképzelhető, hogy a karrierje is hanyatlásnak indul majd. A rocklegenda fellépéseit, médiamegjelenéseit és gyakorlatilag minden munkáját az asszony intézte menedzserként évtizedek óta.

Ezt is szeretjük