Őrjöngve esett társának az X-Factor mentora! Ezért akadt ki
Sharon Osbourne káromkodva esett mentortársának, Lous Walshnak, a producereknek kellett közbelépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit X-Factor mentora, Sharon Osbourne egyáltalán nem bírja a kritikát, ahogy azt sem, ha veszít egy versenyben, ezért magából kikelve esett neki zsűritársának, Louis Walshnak.

Így könyörgött társának

A műsor utáni vacsorán nekitámadt a férfinak, ugyanis őt okolta, amiért egyik mentoráltja távozni kényszerült a műsorból.

Káromkodva esett neki

Szemtanúk szerint a feje ugyanolyan vörös volt, mint a haja, ahogy magából kikelve, káromkodva üvöltözött a férfival. A műsor producerei csak úgy tudták megoldani a roppant kínos szituációt, hogy a lehető legtávolabb ültették a két veszekedő felet.

- Sharon úgy nézett ki, mintha bármelyik percben felrobbanhatna. Válogatott nevekkel illette Louist, szerintem nincs olyan káromkodás, ami ne hagyta volna el a száját. Ha nem lépnek közbe a producerek, biztos, hogy meg is tépte volna - mondta egy szemtanú.

Egy bennfentes azt is elárulta, Sharon Osbourne úgy érezte, Walsh elárulta őt, hiszen jószerével miatta tért vissza a műsorba, és még a kezdetekkor megfogadták, hogy mindig támogatják egymást.

A producerek léptek közbe

A vörös hajú mentor a kamerák előtt könyörgött társának, hogy segítsen neki, ám Walsh ezt teljességgel figyelmen kívül hagyta, amiért Osbourne úgy érezte, megalázták a nyilvánosság előtt.

Az X-Factor idei szériája tehát nem mentes botrányoktól és váratlan helyzetektől. Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, az egyik mentor, Gary Barlow például a műsor kezdete után jelentette be, hogy kiszáll a mentorok csapatából, bár sikerült meggyőzni, hogy ezt az idényt még vigye végig.

Múlt héten pedig két versenyző is kórházba került, az egyikük pánikrohamot kapott, Abi Alton pedig lezuhant a lépcsőről és megsérült a gerince.

Ezt is szeretjük