Sharon Stone legidősebb fiából sármos pasi lett - Fotókon a ritkán látott Roan
Roan Bronstein már 19 éves, és igazi szívtipró.

sharon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 61 éves Sharon Stone általában nagyon óvja családját és magánéletét, nem szívesen mutogatja fiait a nyilvánosság előtt. Épp ezért kevesen tudják, hogy legidősebb fia, Roan már kész férfivá cseperedett. Édesanyja őt választotta kísérőjének legutóbb a Berlinben megrendezett GQ Men of the Year Awards díjátadó gálára.

Sharon Stone büszkén vonult a már 19 éves Roannel az oldalán

A 61 éves színésznő büszkén karolt bele fiába a vörös szőnyegen, aki lovagiasan kísérte édesanyját. Mindketten rendkívül jól mutattak. Az Elemi ösztön sztárja egy '80-as éveket idéző, csillogós ezüst kabátot vett fel, míg 19 éves fia a laza elegancia mellett tette le voksát: sötétkék öltönyszettet húzott, ezt fekete inggel és csokornyakkendővel egészítette ki. 

sharonstone2
Fotó: picture alliance

Sharon Stone és férje az újságíró, Phil Bronstein 2000-ben fogadták örökbe Roant, ám 2004-ben, hat év házasság után elvált a férfitól. Ezután a hatvan felett is gyönyörű színésznő újra az adoptálás mellett döntött, és még két kisfiúval gyarapította családját: 2005-ben Laird nevű fiát, egy évre rá pedig Quinnt vette magához. 

sharonstoneroan
Fotó: picture alliance

A válás után sajnos nem volt olyan felhőtlen a boldogság anya és fia között, ugyanis exférjével sokáig viaskodtak Roan felügyeleti joga felett, amelyet végül nem a színésznő javára ítélt meg a bíróság, 2008-ban a másodlagos szülői felügyelet lett az övé. 

Jennifer Lopez lánya napról napra szebb

Jennifer Lopez egy ikerpár, Emme és Maximilian büszke édesanyja. Az ötvenéves sztár gyerekei most kamaszodnak, így óriási változásokon mennek keresztül. Kislánya, Emme például, ahogy cseperedik, egyre inkább édesanyjára hasonlít.

Ezt is szeretjük