Óriási botrány! A tehetségkutató zsűritagja részegen érkezett a műsorba

Kiakadtak a rajongók Sharon Osbourne viselkedésén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész Twitter kiakadt Sharon Osbourne viselkedésén az X-Factor legutóbbi adásában, a zsűritag ugyanis láthatóan ittas állapotban érkezett a műsorba.

Habár a The Talk műsorvezetője állítja, hogy egy kortyot sem ivott, furcsa gesztikulálásai és akadozó beszéde másról árulkodott. Ráadásul ha mindez még nem lett volna elég, zsűritársa, Nicole Scherzinger kebleit is megfogta egy óvatlan pillanatban - szerencsére a meglepett énekesnő csak nevetett Sharon közeledésén.

Képeken a legnagyobb televíziós botrányok

Nemcsak hazánkban, de a tengerentúlon sem egyszerű a híradósok és műsorvezetők munkája: élő adásban elég egy rossz szó, és máris rajtuk nevet az egész világ. Képes összeállításunkban megnézheted az elmúlt évek legkínosabb televíziós bakijait, amiket máig emlegetnek!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük