Az Amerikai pite dögös Nadiája volt: a 47 éves Shannon Elizabeth friss fotókon
Shannon Elizabeth kiváló génekkel rendelkezik.

shannon elizabeth cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite-filmek óriási sikert arattak világszerte, az első részt még 1999-ben mutatták be, az eredeti szereplőgárdával még három további alkotást forgattak le: a második 2001-ben, a harmadik 2003-ban, az Amerikai pite: a találkozó 2012-ben került a mozikba.  

Az első rész után egyből ünnepelt tinibálványokká váltak a film szereplői, a színészek közül Jason Biggs, Chris Klein és Sean William Scott is sok kamasz lány kedvence volt, a fiúk Tara Reidért, Mena Suvariért és Shannon Elizabethért rajongtak leginkább. Utóbbi alakította Jim nagy, plátói szerelmét, az irtó szexi Nadiát.

Shannon Elizabeth éveket letagadhatna a korából

Az első rész megjelenésekor a színésznő 26 éves volt, 47. születésnapját szeptemberben ünnepelte meg. Instagramján elég aktív, rendszeresen tölt fel magáról friss fotókat, ahogy az alábbi képen is látszik, ugyanolyan gyönyörű, mint a húszas éveiben. Szinte semmit nem változott, inkább egy harmincas éveiben lévő nőnek néznénk.

Miután 1999-ben megjelent az első rész, egyből szexszimbólummá vált. A színészi karrierje is beindult, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson, a Jay és Néma Bob visszavág, a 13 kísértet vagy az Igazából szerelem, sőt Enrique Iglesias Be With You című dalában is szerepet vállalt. Napjainkban is vállal szerepeket, utoljára a Jay és Néma Bob rebootjában szerepelt 2019-ben. Emellett karitatív tevékenységekkel foglalkozik, megalapította a Shannon Elizabeth Foundationt, amivel a vadvilág élőlényeit segíti.

Napjainkban is hálás, hogy benne lehetett az Amerikai pitében, így nyilatkozott erről a Page Sixnek 2019-ben:

- Büszke vagyok rá, hogy benne lehettem, de egy részem még mindig nem hiszi el, hogy ez tényleg velem történt meg. Amikor visszanézem a filmet, mindig annyit mondok: "ez nem is én vagyok". Nem tudom, annyira szürreálisan élem ezt meg.

Ami a magánéletét illeti, 2002-ben feleségül ment Joseph D. Reitman színészhez, de öt évvel később elváltak. Jelenleg Simon Borchert a párja.

Így festenek a többiek

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek az Amerikai pite-filmek női sztárjai.

Ezt is szeretjük