A rák egyre inkább elhatalmasodik a színésznőn! Ilyen fotót osztott meg magáról

Sztárok, akikről 2016-ban derült ki, hogy rákkal küzdenek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja, Shannen Doherty rákkal küzd. 2014-ben ütötte fel először a betegség a fejét a szervezetében, akkor sikeresen le is győzte, de úgy tűnik, most egy agresszívebb válfajával van dolga, ugyanis a színésznő napról napra gyengébbnek és meggyötörtebbnek tűnik. Tegnap a hajától is kénytelen volt megszabadulni, ugyanis a kemoterápiás kezelés miatt a nagyja kihullott. Instagram-oldalára posztolt képeket, amin barátai segítségével megszabadul hosszú fürtjeitől, azt remélve, hogy nemsokára meggyógyul, és visszanövesztheti a haját.

Sajnos nem ő az egyetlen, aki rákkal küzd, képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárokat, akiket hozzá hasonlóan megtámadott a betegség.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Anastacia mellében 2003-ban daganatot találtak az orvosai. Az énekesnő akkor legyőzte a kórt, de 2013-ban ismét szembe kellett néznie a rákkal - szerencsére akkor is győztesen került ki a betegséggel vívott harcból. Képeken a sztárok, akik felülkerekedtek a rákon!

Ezt is szeretjük