Kiújult Shannen Doherty rákja - Szívszorító interjúban vallotta be
Shannen Doherty a reggeli műsorban vallotta be, hogy kiújult a rákja.

shannen-doherty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shannen Dohertyt 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárjának eltávolították a mellét, majd kemoterápiával kezelték.

Úgy tűnt, sikerült legyőznie a gyilkos kórt, azonban a színésznő az ABC-n futó Good Morning America című műsorban bevallotta, hogy kiújult a mellrákja, és a negyedik stádiumban van, ami sajnos a legelőrehaladottabb, súlyos betegséget jelöli.

Shannen Doherty könnyeivel küzdve mesélt betegségéről

Az interjúból kiderült, hogy 2019 elején diagnosztizálták nála a betegséget.

- Ez egy olyan keserű dolog, amit sokféle módon le lehet nyelni. Egyik nap azt kérdezem magamtól, hogy miért velem történik ez? Máskor pedig azt mondogatom magamnak, miért is ne velem történne? Ki más érdemelné meg ezt a sorsot velem együtt? Szerintem senki sem ezt érdemli. Amikor megtudtam, hogy beteg vagyok, az volt az első reakcióm, hogyan fogom ezt elmondani anyukámnak és a férjemnek - vallotta be. 

Az életünk nem ér véget, miután rákkal diagnosztizáltak. Még mindig van mit tennünk ebben az életben.

Amikor szeretett kollégája, Luke Perry 2019 februárjában elhunyt, akkor már tudott a betegségéről.

- Furcsa volt, miután diagnosztizáltak, nem sokkal később eltávozott tőlünk egy látszólag egészséges ember - emlékezett vissza. 

A 48 éves színésznő azért állt nyilvánosság elé, mert azt szerette volna, ha az emberek az ő szájából hallanák a szomorú hírt. Úgy gondolta, ezen a héten mindenképpen kiderült volna, hogy újra rákkal küzd, ugyanis egy biztosítási társasággal áll perben, a bírósági iratokban, amik hamarosan nyilvánosságra kerülnek, pedig szerepel a betegsége is.

Alyssa Milano friss fotói

Alyssa Milano volt a Bűbájos boszorkák egyik imádott sztárja. Nézd meg, hogyan fest napjainkban a színésznő!

Ezt is szeretjük