Shannen Doherty így néz ki, miután legyőzte a rákot

Egyre jobban néz ki a Beverly Hills 90210 egykori sztárja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Egyre jobban néz ki a Beverly Hills 90210 egykori sztárja.

Shannen Doherty élete teljesen megváltozott, amikor 2015-ben rákot diagnosztizáltak nála. Az orvosi konzultációk után a színésznő természetesen azonnal megkezdte a kezeléseket, így szerencsére sikerült legyőznie a betegségét.

Ilyen jól néz ki Shannen Doherty

A Bűbájos boszorkák és Beverly Hills 90210 sztárja nagyon hálás a sorsnak, amiért túlélhette a gyilkos kórt - látszik, hogy napról napra egyre erősebb és egészségesebb lesz.

Hogy erőt öntsön a hozzá hasonlóan rákban szenvedőkbe, Shannen a közösségi oldalain dokumentálta a betegsége fázisait, majd később a fokozatos gyógyulását is. Tegnap egyik barátnőjével, Anne Marie Kortrighttal találkozott, a rajongók pedig nem győzték dicsérni a közösen posztolt fotójukat.

"Gyönyörű vagy, Shannen! Jó látni, hogy megint egészséges és boldog vagy", "Már milyen szépen visszanőtt a hajad is", "Fantasztikusan erős nő vagy, a ráknak esélye sem volt" - írták a követői az Instagramon.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük