Az 57 éves Shania Twain melltartó nélkül pózolt: a countryénekesnő büszke a testére
Shania Twain hat év után új albummal tér vissza.

shania-twain-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shania Twain olyan dalokkal vált ismertté, mint például a Man! I Feel Like A Woman!, a That Don't Impress Me Much vagy az I'm Gonna Getcha Good. Az egyik legnépszerűbb countryénekesnő, több mint 100 millió albumot adott el világszerte, és karrierje során öt Grammy-díjat vihetett haza.

Az 57 éves díva a mai napig a szakmában dolgozik, új lemeze, a Queen of Me 2023 februárjában jelenik meg, erről már egy dalt is meghallgatnak rajongói, a szám a Waking Up Dreaming címet kapta. Utolsó, Now című lemezét 2017-ben dobta piacra. Visszatéréséről és új kislemeze albumborítójának miértjéről a People magazinnak mesélt.

Shania Twain 57 évesen is büszke a testére

Az új dalához készült borítójának kedvéért félmeztelenre vetkőzött, még melltartó sem volt rajta. A lapnak elmondta, jó oka volt rá, hogy bevállalja a merész fotózást.

- Ezzel fejezem ki az igazságomat. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ilyen módon akartam ezt a magabiztosságot kifelé mutatni. Szerintem a kulcs az önbizalomban rejlik, legyen akármilyen ruha rajtad, ha azt magabiztosan viseled, akkor divatos leszel. Egy nő vagyok, aki már az ötvenes évei végén jár, és nem érzem szükségét, hogy a ruháim mögé bújjak - fogalmazta.

Hozzátette, el sem tudja mondani, mennyire élvezte a merész fotózást. Nem szégyelli a testét, ami a menopauza miatt megváltozott. Nem érintette meg igazán a változókor, sőt, felszabadítónak találja ezt a folyamatot.

Már az 1993-as,  What Made You Say That című dalához készült videóklipben sem viselt melltartót. Bevallotta, ahogy elkezdett idősödni, veszített az önbizalmából, és úgy érezte, többet kell takarnia a testéből, ám rájött, ez nem a helyes út. Azóta büszkén vállalja a testét és az életkorát is.

Azt is megosztotta, hogy kamaszként nagyon szégyellte a testét, mert zavarta, hogy lettek mellei, és formásabbak lettek az idomai. Rémes időszakként tekint erre vissza, de úgy véli, ez a tiniknél természetes reakció.

Az interjú végén minden nőt bátorított arra, még a kiskamaszokat is, hogy ne szégyenkezzenek a testük miatt.

Rachael Leigh Cook, a '90-es évek népszerű tinisztárja

Képes összeállításunkban megnézheted Rachael Leigh Cook fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük