A 90-es évek gyönyörű színésznője volt: 43 éves korára így megváltozott Rachael Leigh Cook
Rachael Leigh Cook két gyermek édesanyja lett.

rachael-leigh-cook-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rachael Leigh Cook csupán 16 éves volt, amikor megjelent debütáló filmje, a Bébicsőszök klubja, de az 1999-ben megjelent A csaj nem jár egyedül című filmmel vált népszerűvé világszerte. Hamar a '90-es évek üdvöskéje lett, ám nem sikerült olyan fényes hollywoodi karriert befutnia, mint más kollégáinak.

Rachael Leigh Cook friss fotókon

Gyerekként modellkedett, majd 14 éves korától már színészkedett. A '90-es évek második felében több filmben is feltűnt, de A csaj nem jár egyedül volt élete legsikeresebb produkciója. A korszak szívtipró színészével, Freddie Prinze Jr.-ral játszott együtt. A mozifilmben sokakat elvarázsolt szépségével, ettől függetlenül ő sosem látta magát annak, erről az Independentnek mesélt még 2021-ben.

- Sosem láttam magam olyan ragyogónak és csinosnak, mint amilyen abban az időben Jessica Alba vagy Jennifer Love Hewitt volt. Ők voltak a szép lányok, én viszont kicsit különcként gondoltam magamra.

A mai napig színészkedik, azonban egyik alkotásával sem tudott akkorát robbantani, mint a '90-es évek tinifilmjével. 2021-ben benne volt az alkotás újragondolt Netflix-változatában, ami A srác nem jár egyedül címet kapta. A főszereplő édesanyját játszotta. Ma már saját produkciós cége van, a Ben's Sister Productions, így több filmnek is ő a producere.

Ami a magánéletét illeti, 2004-ben Daniel Gillies felesége lett, a férfival még 2001-ben jött össze, de 2021-ben elváltak. Két gyerekük van: Charlotte 2013-ban, Theodore 2015-ben jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted Rachael Leigh Cook fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük