Shakira brutális videóval üzent Gerard Piquének: a megcsalt énekesnő az Instagramra töltötte fel a felvételt
Shakira egyértelműen Piquének üzent ezzel a videóval.

shakira-és-pique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira új dala, a Monotonia október 19-én jelenik meg, a szám és a klip reklámozása érdekében több kedvcsináló posztot kitett az Instagram-oldalára, köztük van egy rövid videó is, amellyel egyértelműen Gerard Piquének akart visszavágni.

A pár másodperces felvétel alatt csak úgy tobzódtak a kommentek, mindenki lelket öntött a megcsalt popsztárba.

Shakira üzenete Piquének

A rövid videón annyi látható, ahogy egy férfi rálép a cipőjével egy vérző szívre, ami nem nyújt túl szép látványt. A háttérben szívdobogás is hallható, ami még sötétebbé teszi a pár másodperces felvétel hangulatát. Az elmúlt hónapok történéseit ismerve nyilvánvaló, hogy a láb Piquét, míg a szív Shakirát szimbolizálja.

2022 júniusában derült ki, hogy a futballista megcsalta az énekesnőt, így 12 év együttlét után a szakítás mellett döntöttek, Piqué kapcsolatuk utolsó hónapjaiban folyamatosan bulizott és csajozott a barcelonai klubokban. A spanyol sajtó utána komoly nyomozásba lendült, hogy kiderítsék, ki volt az a titokzatos nő, akivel lebukott a sportoló. Két kisfiuk, Sasha és Milan felügyeleti jogáért is kialakult a harc köztük, ez volt a másik történet, amiről több cikk született idén nyáron.

Azóta Piqué továbblépett egy nála 12 évvel fiatalabb beosztottjával, Clara Chi Marti az új szerelme, ez az információ idén augusztusban derült ki. Shakira szeptemberben beszélt arról, hogy élete legkeményebb időszakát éli, nemcsak őt, hanem a gyerekeket is megviselte a szakítás.

Úgy tűnik, minden bánatát az alkotásba fojtja, valószínűleg az új dalának szövege és az ahhoz készülő videoklip is tartogat még meglepetéseket. Az Instagram-videó alá az alábbi szöveget írta: „Soha nem mondtam semmit, de fájt. Tudtam, hogy ez egyszer meg fog történni.”

Rengeteg rajongótól kapott támogató üzenetet: „Remélem, egy nap valahol, pont jó időben találsz egy férfit magadnak ezen a bolygón, aki szeret és értékel téged. Addig is élvezzük a dalaidat!”, „Ó babám te egy nagyszerű nő vagy és kiváló művész, kreálj pénzhegyeket ebből a drámából! Ez a te specialitásod, meglátod, máris egy másik szerelem fog visszatérni, és ez sok formában jöhet. Hamarosan meggyógyul a lelked, és jobb leszel, mint valaha” - fogalmazták a követői.

Adócsalási botrányba keveredett sztárok

Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik adócsalási botrányba keveredtek.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük