Shakira videóban üzent Piquének és barátnőjének: durva, milyen szöveg hangzott el a dalban

Shakira a TikTokra töltötte fel a szóban forgó videót.

GettyImages-489548980
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira tegnap a Valentin-napot egyedül töltötte, amelyre már hosszú évek óta nem volt példa. A Gerard Piquével való szakítása nagyon megviselte, bánatát a dalszövegei is jól tükrözik, legutóbb a januárban megjelent számában üzent exének és barátnőjének, Clara Chia Martinak, amit Bizarrappel rakott össze.

A tegnapi napon is gondoskodott arról, hogy borsot törjön Piqué és 23 éves kedvese orra alá. 

Shakira TikTok-videója

A TikTokra, illetve az Instagramra is feltöltötte az alábbi videót, amelyen éppen felmosott, miközben SZA Kill Bill című dalát énekelte. A zene szövege nem éppen a legjobb indulattal íródott, sőt, ha mélyebben belegondolunk, már a durva kategóriát súrolja.

@shakira

♬ Kill Bill - SZA

"I might kill my ex, not the best idea. His new girlfriend's next, how'd I get here? I might kill my ex, I still love him though. Rather be in jail than alone. I did it all for love" - hallható a háttérben, ami magyarra fordítva a következőt jelenti:

"Lehet, hogy megölöm az exem, ez nem a legjobb ötlet. Az új barátnője a következő, mégis hogyan jutottam idáig? Lehet, hogy megölöm az exem, még mindig szeretem őt. Inkább vagyok börtönben, mint egyedül. Mindent a szerelemért tettem."

Valószínűleg a kétgyermekes sztár ennyire mélyre nem süllyedne, hogy fizikailag is ártson Piquének vagy Clarának, de az kétségtelen, hogy ezt a videót részben nekik is szánta.

Shakira, mielőtt híres lett

Képes összeállításunkban megnézheted Shakira fiatalkori képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük