Durva, mit művelt Shakirával Piqué anyja a kamerák előtt: a rajongók már értik, miért állt bosszút az énekesnő

Shakira és Gerard Piqué anyja videója vírusszerűen elterjedt a neten.

GettyImages-489548980
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs már olyan nap, hogy ne történne valami Shakira és Gerard Piqué háza táján. A héten egy régi videó terjedt el a neten, amelyen az énekesnő és exanyósa látható elég érdekes helyzetben, írta meg az Hola! magazin.

Montserrat Bernabeu orvos elég erőszakos módon ragadta meg Shakira arcát, majd elcsitította. Több rajongó felháborodott a felvétel láttán, és nem csodálkoznak azon, hogy a sztár miért állt bosszút nemcsak a volt szerelmén, hanem az asszonyon is.

Shakira és Gerard Piqué anyja

A szóban forgó videó még 2016. január 25-én készült a 'Festa De Esport Catala díjátadó gálán. A felvétel elején Piquét és Shakirát fotózták, majd mentek tovább. A sportoló édesanyja az énekesnő után szaladt, ezután már a videón azt mutatták, ahogy éppen vették fel a kabátjaikat. Montserrat hirtelen elég erőszakosan megragadta a popsztár arcát, majd az ujjával arra utasította, hogy maradjon csendben. Utána tovább beszélgettek, mintha semmi sem történt volna.

@itsjustmealo Veanlo hasta el final 🤬🤬 pobresita 🥺 #parati #fyp #shakira #pique #clara #unalobacomoyonoestapatiposcomotu ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Shakira testbeszéde végig nyugodt volt, emellett Piqué sem avatkozott közbe. Bár nem lehet tudni, pontosan mit mondtak egymásnak, ettől függetlenül a rajongók közül többen kiakadtak, hogyan bánt a doktornő a kis unokái édesanyjával.

Már az is világos számukra, hogy a latin díva a januárban megjelent bosszúdalában miért tett említést arról, hogy Piqué otthagyta őt egyedül az anyósával, aki a szomszédságban lakik, és egy rakat lesifotóssal, akik az ajtaja előtt tanyáznak. A botrányos videó után már azon sem lepődnek meg, Shakira miért tett ki egy óriási boszorkányt az erkélyére, amely éppen az anyósa házára tekint.

@lashesby.hennessy She has entered her villain era! #shakira #pique #witch #funny #funnyvideos #fyp @Shakira ♬ original sound - Hennessy

Spanyol sajtóértesülések szerint a doktornőtől eltiltották az unokáit, Sashát és Milant, írta meg a Marca oldal. Az összetört szívű slágergyáros nem engedi a fiuknak, hogy felhívják a nagymamájukat. Piqué anyja teljesen el van keseredve a történtek miatt. Azt pletykálják, hogy az asszony mindent megtett annak érdekében, hogy a fia és kedvese megoldják a problémáikat, illetve a gyerekek nevelésében is kivette a részét.

Gerard Piqué először mutatta meg szerelmét az Instagramon

Gerard Piqué és Clara Chia Marti a közösségi médiában is felvállalták szerelmüket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük