Gerard Piqué így bújt oda 12 évvel fiatalabb barátnőjéhez: először posztolt Claráról a futballista
Gerard Piqué és Clara Chia Marti a közösségi médiában is felvállalták szerelmüket.

GettyImages-1180293343
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué és Clara Chia Marti az Instagramon is felvállalták szerelmüket, a futballista tegnap este először posztolt 12 évvel fiatalabb barátnőjéről.

Cikkünk írásakor a felvétel már több mint kétmillió lájkot zsebelt be a közösségi oldalon.

Gerard Piqué és Clara Chia Marti

Piqué odabújt fiatalabb barátnőjéhez, aki meg is örökítette a pillanatot. Már tavaly nyáron kiderült, hogy egy párt alkotnak, de akkor még csak lesifotók készültek róluk. A futballista a közösségi oldalán először posztolt a lányról.

A képet két héttel Shakira bosszúdala után tették közzé. Az énekesnő Bizarrappel működött közre idén januárban, a dalszöveget pedig egyértelműen Piqué és Clara kapcsolata ihlette.

profimedia-0752007558
Fotó: Profimedia/Instagram/Gerard Piqué

"Én felérek két 22 évessel", "lecseréltél egy Ferrarit egy Twingóra, lecseréltél egy Rolexet egy Casióra", "sokat edzel, de az agyadra is gyúrni kéne" - és ezekhez hasonló gondolatokkal szólt be az exének, de Clara is megkapta a magáét, aki Shakira szerint egyáltalán nem olyan tiszta lélek, mint ahogyan azt a neve sugallja.

A szám YouTube-rekordokat döntött, jelenleg már több mint 205 millió megtekintésnél jár.

Azt egyelőre rejtély övezi, hogy Piqué és Clara mikor szerettek egymásba, azonban a focista 2021-es, otthon adott Zoom-interjújának hátterében egy pillanatra Clarát fedezték fel. Az énekesnő akkor pont nyaralt fiaikkal, Sashával és Milannal. 2022 júniusában robbant a hír, hogy 12 év után különválnak az útjaik hűtlenség miatt.

Állítólag a popsztár akkor fogott gyanút, hogy Piqué megcsalja, amikor egyszer kinyitotta a hűtőszekrényt, és felfedezett egy üres eperlekváros üveget. Rajta kívül a családjában senki nem szereti ezt a típusú édességet, így egyből gyanút fogott. Még a Te Felicito című videóklipjében is tett erre utalást.

Messi feleségének bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis képeit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük