Kilóg apró bugyijából Serena Williams óriás feneke
A híres teniszezőnő, Serena Williams nem szégyelli méreten felüli testi adottságait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha éppen nem a teniszpályán csépeli az ellenfeleit, akkor Serena Williams is ugyanolyan nő, mint bárki más.


No jó, majdnem ugyanolyan. Mert azért valljuk be, nem mindegyikünk rendelkezik olyan buján sportos izomzattal, mint az afroamerikai sportolónő.

A 27 éves Serena jelenleg egy térdsérülésből eredően jól megérdemelt szabadságát tölti, és jellemzően nem azzal, hogy naphosszat heverészik a pálmafák árnyékában.

Bár első nap a Destiny’s Child énekesével, Kelly Rowlanddel inkább a napfürdőzéssel voltak elfoglalva, másnap már nagyobb fordulatszámra kapcsolt.

Nőies alkatát nem szégyelli

Ugyanis, kihasználva a szelet és a hullámokat, kedvesével, a Common néven futó rapperrel nagy erőbedobással szörfözni tanult.

Tény, hogy a teniszbajnok nem esett túlzásba, már ami bikinije méretét illeti – sőt, egyenesen félő volt, hogy egy hirtelen erőteljes mozdulattól lereped róla a parányi ruhadarab.

Egyébként nem ez az első eset, hogy ruházatával feltűnést kelt a hölgy, a teniszpályán és azon kívül is már évek óta érdeklődés kíséri újabbnál újabb szexis öltözékeit.

Divat iránti szenvedélyét egy ideje saját kollekciójában is kiélheti, 2004-ben bocsátotta útjára az Aneres ruhákat, melyeket a szerencsések Miami és Los Angeles butikjaiban vásárolhatnak meg.Ami pedig legújabb vállalkozását illeti, 2009 karácsonyára könyvet jelentet meg életéről Queen of the Court címmel, melyben elmeséli életét a gyermekkortól napjainkig.
Ezt is szeretjük