Serena Williams címlapon vetkőzött - A popóját is megvillantotta a teniszcsillag

A teniszbajnokot a Harper's Bazaar fotósa kapta le, méghozzá retusálatlanul.

serena-williams-popsi-harpers-bazaar-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Serena Williams legújabb fotósorozatával is bizonyította, hogy nemcsak erős, hanem dögös nő is annak ellenére, hogy nem az a klasszikus hollywoodi szexbomba alkat. A teniszcsillag se nem szőke, se nem xs-es méret, nincsenek vékonyka combjai és törékeny karjai, ennek ellenére gyönyörű nő úgy, ahogy van.

Ilyen szexi fotók készültek róla

Meghan hercegné egyik legjobb barátnőjét a Harper's Bazaar magazin fotósa kapta lencsevégre egy Stella McCartney által tervezett aranyszínű estélyiben, köpenyben, és ezekhez passzoló, csillogó cipőben, amik remekül kiemelték csokoládészínű bőrét, és oroszlánosan dús sörényét.

A visszafogott stílusú sztár ezúttal merészen még a popóját is megvillantotta a címlapon, és arra kérte a fényképészt, hogy ne is retusálják a róla készült felvételeket, ugyanis úgy szeretné megmutatni magát a világnak, amilyen természetes valójában - photoshop és képmanipuláló programok nélkül.

A 2018-as botrányáról is megszólalt a lapban, amikor a US Openen kirohant az a bírók döntése ellen, ráadásul meglehetősen agresszíven, amikor a húszéves ellenfele, Naomi Osaka ellen játszott.

- Teltek a napok a verseny után, de nem találtam a helyemet. Elkezdtem járni egy terapeutához. Válaszokat kerestem, és habár úgy éreztem, fejlődést értem el, nem álltam készen arra, hogy felvegyem az ütőt. Aztán úgy gondoltam, ráírok Naomira, és tőle elnézést kérek a viselkedésemért.

Naomi azonnal válaszolt, és biztosított arról, hogy köztünk egyáltalán nincs harag, és szeretné, ha folytatnám a harcomat, és tovább küzdenék, hiszen nem arról vagyok híres, hogy feladnám. Azt hiszem, itt kezdődött a gyógyulásom. Továbbléptem.

Azonban az ütőt csak a lányom, Olympia miatt vettem fel újra. Ez a fajta szeretet új életet lehel az emberbe. Nem adhatja fel, nem szállhat ki, újra fel kell vennie a kesztyűt, le kell porolnia magát, és megkérdeznie a tükörbe nézve, hogy "Valóban mindent beleadsz? Ez minden, amire képes vagy?" - nyilatkozta a lapnak.

Ilyen cuki a teniszezőnő kislánya

Imádni való csöppség volt a teniszcsillag kislánya, Olympia!

Coverfotó és ajánlóképek: Harper's Bazaar címlap.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük