Serena Williams címlapon vetkőzött - A popóját is megvillantotta a teniszcsillag
A teniszbajnokot a Harper's Bazaar fotósa kapta le, méghozzá retusálatlanul.

serena-williams-popsi-harpers-bazaar-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Serena Williams legújabb fotósorozatával is bizonyította, hogy nemcsak erős, hanem dögös nő is annak ellenére, hogy nem az a klasszikus hollywoodi szexbomba alkat. A teniszcsillag se nem szőke, se nem xs-es méret, nincsenek vékonyka combjai és törékeny karjai, ennek ellenére gyönyörű nő úgy, ahogy van.

Ilyen szexi fotók készültek róla

Meghan hercegné egyik legjobb barátnőjét a Harper's Bazaar magazin fotósa kapta lencsevégre egy Stella McCartney által tervezett aranyszínű estélyiben, köpenyben, és ezekhez passzoló, csillogó cipőben, amik remekül kiemelték csokoládészínű bőrét, és oroszlánosan dús sörényét.

A visszafogott stílusú sztár ezúttal merészen még a popóját is megvillantotta a címlapon, és arra kérte a fényképészt, hogy ne is retusálják a róla készült felvételeket, ugyanis úgy szeretné megmutatni magát a világnak, amilyen természetes valójában - photoshop és képmanipuláló programok nélkül.

A 2018-as botrányáról is megszólalt a lapban, amikor a US Openen kirohant az a bírók döntése ellen, ráadásul meglehetősen agresszíven, amikor a húszéves ellenfele, Naomi Osaka ellen játszott.

- Teltek a napok a verseny után, de nem találtam a helyemet. Elkezdtem járni egy terapeutához. Válaszokat kerestem, és habár úgy éreztem, fejlődést értem el, nem álltam készen arra, hogy felvegyem az ütőt. Aztán úgy gondoltam, ráírok Naomira, és tőle elnézést kérek a viselkedésemért.

Naomi azonnal válaszolt, és biztosított arról, hogy köztünk egyáltalán nincs harag, és szeretné, ha folytatnám a harcomat, és tovább küzdenék, hiszen nem arról vagyok híres, hogy feladnám. Azt hiszem, itt kezdődött a gyógyulásom. Továbbléptem.

Azonban az ütőt csak a lányom, Olympia miatt vettem fel újra. Ez a fajta szeretet új életet lehel az emberbe. Nem adhatja fel, nem szállhat ki, újra fel kell vennie a kesztyűt, le kell porolnia magát, és megkérdeznie a tükörbe nézve, hogy "Valóban mindent beleadsz? Ez minden, amire képes vagy?" - nyilatkozta a lapnak.

Ilyen cuki a teniszezőnő kislánya

Imádni való csöppség volt a teniszcsillag kislánya, Olympia!

Coverfotó és ajánlóképek: Harper's Bazaar címlap.

Ezt is szeretjük