Serena Williams összeöltözött a kislányával - Cuki fotót posztolt a teniszezőnő
Serena Williams kislányát imádják az Instagramon.

serena-williams-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Serena Williams, a négyszeres olimpia bajnok teniszezőnő 2017-ben mondta ki a boldogító igent Alexis Oheniannek. A sztárpár kislánya 2017 szeptemberében jött a világra. A kicsi az Alexis Olympia Ohanian nevet kapta, a szülők a gyermeküket a második keresztnevén szólítják általában.

Serena Williams kislánya már ilyen nagy

A szeptemberben 38. születésnapját ünneplő sztár imádja a kislányát, aki szépen cseperedik. A büszke édesanya olykor a hivatalos Instagram-oldalára is posztol Olympiáról friss fotót. Legutóbbi közös képükön mind a ketten ugyanolyan pulóvert viselnek. A felsőjük egyébként egy limitált kiadású, Serena Williams által tervezett darab, még a Wimbledon ideje alatt vásárolhattak belőle a rajongók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let the games begin!

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

A követők imádták a cuki anya-lánya fotót: "nagyon aranyos kislány", "a pici tisztára te vagy, biztosan belőle is teniszező lesz", "olyan szép, mint az anyja" - írták a közös fotójukhoz.

Nem ez volt az első alkalom, hogy összeöltöztek, 2019 áprilisában mind a ketten hófehér és pink szettben tündököltek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pink things 📸:@alexisohanian

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Serena Williams kislánya egyébként az Instagram sztárja, Olympiának külön oldala van a közösségi platformon, amelyre természetesen a szülei posztolnak róla felvételeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Always hanging on momma

Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) által megosztott bejegyzés,

A kislányt több mint 588 ezren követik.

 Serena Williams még 2018 elején a Vogue-nak vallotta be, hogy nem volt komplikációmentes a szülés, bár természetes úton szerette volna világra hozni a lányát, a vajúdás közben lassulni kezdett a szívverése, emiatt végül császármetszést kellett végezni rajta. A szülés után vérrögök keletkeztek Williams tüdejében, illetve a császármetszés által keletkezett sebe is felszakadt, amik miatt újabb ellátásra, illetve műtétekre szorult.  

Így néz ki napjainkban Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini a '80-as és '90-es évek egyik ünnepelt teniszcsillaga volt, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a sportolónő.

Ezt is szeretjük