Serena Williams összeöltözött kislányával - Hercegnőjelmezben cukiskodtak
Friss fotókon mutatjuk, mennyire édesen játszik Serena Williams a csemetéjével.

serena-williams
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Serena Williams a teniszütőt tiarákra és babákra cserélte, ugyanis kétéves kislánya, Alexis él-hal a Disney-hercegnőkért. Édesanyja pedig mindent bevet, hogy a karantén alatt is a kedvében járjon.

Serena Williams és kislánya a karanténban

Nagy kihívást jelent, hogy az anyukák lekössék izgő-mozgó lurkóik figyelmét, és szórakoztassák őket egész nap a négy fal között. A 23-szoros Grand Slam-bajnok egyedi módon mókázik lányával: sokszor egyforma jelmezbe bújnak, és úgy elevenítik fel kedvenc meséik szereplőit.

Legutóbb Anna hercegnő hosszú ruháját öltötték magukra a Jégvarázsból, de a teniszezőnő bolondozott már Hófehérkeként is a TikTokon.

Férjével, a Reddit weboldal egyik alapítójával, Alexis Ohaniannal 2017 áprilisában mondták ki a boldogító igent, szeptemberben pedig a sztár életet adott első gyermeküknek. Bár nyíltan vallott arról, hogy a szülés után depresszióval küzdött, úgy tűnik, sikerült túljutnia a nehézségeken, és immár boldogan telnek a karantén napjai floridai otthonukban. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy milyen édes Serena Williams kétéves lurkója, Alexis.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük